... všetko o BMW ...
tomboss napísal:tak vies toto uz je ina kategoria ale clovek nikdy nevieked e30 tak potom toto:
http://www.bmw-power.de/Fahrzeuge/E30_3 ... rsicht.htm
btw neviete o niekom kto by to tu vedel prerobit?
Dano3105 napísal:vies co mam kamarata a ten mi povedal ze za 6500 sa dohodneme aj zo striekanim aj s farbou
Dano3105 napísal:Kraken napísal:vies co mam kamarata a ten mi povedal ze za 6500 sa dohodneme aj zo striekanim aj s farbouNa koľko Sk vyjde farba? Tiež by sa mi zišiel nový lak.
kaco napísal:Kaco fakt neviem ja to mam akoze vybavene cez jedneho kamarata ale vies jedna baba povedala ked to budem mat nastriekane tak potom ti poviem naisto cenu ale takto je to len na dovere co mi povedal ten kamarat ze mi to striekne za tolko takDano3105 napísal:Kraken napísal:vies co mam kamarata a ten mi povedal ze za 6500 sa dohodneme aj zo striekanim aj s farbouNa koľko Sk vyjde farba? Tiež by sa mi zišiel nový lak.
za kolko by mi nastriekal e36 limuzinu metalizu ? .... vrstva farby + 2 vrstvy laku ? ....
kaco napísal:ale ved v Mt sa nekradnewed pohoda... este nejdem striekat..... najskor treba kolieska ... potom troska s kasnou sa pohrat az potom.... vidina niekolkych mesiacov (ak nepredam auto dovtedy alebo ho niekto neukradne)