cauko mam taky problem mizne mi voda a dost vela by som povedal...kazde rano dolievam okolo 0.5-1l vody vyteka mi to z niekadial pod vodicovou sedackou neviem prist ale nato ze odkial...tak tiez mi do auta dost zateka dakujem za rady nerad by som sa citil jak na kupalisku
to bude radiator, tiez sa mi to stalo. Velmi neprijemna praca. Davaj pozor su dva typy. A ked ho konecne vyberies, nepraskni s nim hned o zem. ostanu v nom stvorhranne matky, ktore nie su sucastnou noveho (teda aspon v mojom neboli).
este mi povedzte jak ho mam vybrat von vcera som to mal rozobrate pod stieracmi som najebal silikon bo s tamat mi zatekalo tiez dnuka a pozeral som a viem uuz z kadial mi presne tecie z toho radiatora ale neviem sa tam nijak dostat
ja som povolil domcek kurenia (4 sroby co drzia ventilator, dostanes sa tam spod kapoty), povolil som palubovku, cele som to trochu podvihol povytiahol, a horko tazko som ho vytiahol...
palubovka ti potom sadla v pohode naspet? bo neze prejdem cez dieru a mi bude lietat po aute dakde aujaj vidim to na pekny den zajtra ked stihnem poskladat auto tak sa do toho pustim diki moc chlapci za rady