... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Sven
Autor témy
Kraj: Bratislavský

klepotavy zvuk z prevodovky na e30 318i

Piatok, 24. Októbra 2008, 15:49

chaloshi skuste mi pomoct pred tym ako sa do toho budem vrtat co by to mohlo byt... jedna sa o BMW E30 318i kupe 115ps verzia, klepotavy zvuk sa ozyva z prevodovky pri zaradenom stupni a pri niektorych, vacsinou vyssich otackach uplne prestane, neni to ziaden tvrdy zvuk, vyslovene taky rapkacik... mam pocit ze by to mohlo byt sposobene nizkou hladinou kvapaliny v prevodovke, vie mi niekto tuto teoriu potvrdit? klepotavy zvuk je vyraznejsi pri studenom stave, po zahriati sa to zmierni, niekedy az uplne prestane...

foto auta pre zvedavcov:
Obrázok

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Piatok, 24. Októbra 2008, 21:22

jj, asi to bude nízskou hladinou oleja, skús to skontrolovať, inak to auto je absolutna pecka, už som to obdivoval na e30.cz slintam aj teraz

Sven
Autor témy

Piatok, 24. Októbra 2008, 23:07

tak sa na to zajtra pozriem, momentalne ma e30 ale jednu "ranu". Nejaky sikovnik poskodil zrkadielko spolujazdca, musim zohnat original sklo zrkadla a dat nalakovat kryt spatneho zrkadla... doteraz to riesil leukoplast :P

Obrázok

Skypco

Sobota, 25. Októbra 2008, 09:04

...velmi, ...velmi pekna kara, len mi nedovoli otazka je to tak blba fotka
alebo ti lakirnik na tom PP blatniku netrafil odtien... 8)

Inak super stav...

Sven
Autor témy

Streda, 29. Októbra 2008, 15:47

to bude len nejaky odraz, nazivo ziadne rozne odtiene nehrozia

Sven
Autor témy

Streda, 5. Novembra 2008, 13:52

konecne som sa k tomu dostal, auto bolo hore a prevodovka je zatecena v zadnej casti ako sa pripaja na hnaci hriadel. Nemam s tym skusenosti, ak tu niekto vie o co sa moze jednat co sposobuje netesnost skuste sem napisat nieco rozumne...

mam este jednu prevodovku v zalohe, keby prislo k najhorsiemu tak ju tam prehodim...

killian

Streda, 5. Novembra 2008, 14:24

Sven napísal:
konecne som sa k tomu dostal, auto bolo hore a prevodovka je zatecena v zadnej casti ako sa pripaja na hnaci hriadel. Nemam s tym skusenosti, ak tu niekto vie o co sa moze jednat co sposobuje netesnost skuste sem napisat nieco rozumne...

mam este jednu prevodovku v zalohe, keby prislo k najhorsiemu tak ju tam prehodim...

gufero, stoji par halierov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný