... všetko o BMW ...
gulfast napísal:kup si americke smerovky,su v nej 2ziarovky,jedna blika ako klasicka smerovka druhu si mozeš zapojit na priamo na vypinač aby ti stale svietila...s pe-rfectOM sme to minuly tyzden zapajali![]()
vt_mischo napísal:lebo minule mi to kamarat ukazoval na jeho VW vento... a on to mal normalne spravene len tak ze mu tusim nejak inak zopinalo relatko alebo co... :)Co som pozeral americke schemy tak tam bola znacena origo dvojvlaknova ziarovka, ale ako to tu uz par ludi na fore davalo tak je tam klasicky jedna ziarovka na smerovku a druha na parkovacku.
belowzero napísal:ja to mam tak spravene ze s prakovacky ziarovku som si namontoval do blinkru vybavene a vyzera to super
gulfast napísal:no okej ale.. na tricátke nebude trosku problem kedze tá nema smerovky hned vedla svetiel... :)) ale o to ani nejde ale ked by spustalo smerovku tak by to bolo trosku vadnee nie?..
lacne ,rychle a vynaliezave![]()
Don napísal:no okej ale.. na tricátke nebude trosku problem kedze tá nema smerovky hned vedla svetiel... :)) ale o to ani nejde ale ked by spustalo smerovku tak by to bolo trosku vadnee nie?..
gulfast napísal:
prečo mysliš vadne?kabel predlžiš,no problemo a ked ti smerovka pojde,nebude to mat ziadny vpliv...pekne si vyberes smerovku,pomaličky vrtneš dieru kde xces,das tam obymku s parkovačkami,dookola silikonu troxa a myslim ze to bude uplne gut
zdenko napísal:Ziarovka na smerovku ma 21w a pozicka 5w, je to rozdiel ako klasicka dvojvlaknova ziarovka. Takze vidiet to urcite bude