Zdravim potrebujem radu manzelke sa zacala prehrievat jej E30 je to 320i rocnik 86. vyvrela jej voda a po doliati sa dost zohrieva. ked som privonal k vicku na dolievanie oleja tak dost ho je citit po benzine. Vie niekto poradit?. Vopred dakujem.
alebo ju skontroluj sam... skus roztocit vrtulu, ked pojde lahko a ostane sa tocit, je KO ked pojde tazko a ani ju neroztocis, bude sa hned zastavovat, je OK
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
Mne sa tirz volako zohrieva motor. Voda neunika ani nic, len sa motor nahrieva na vyzsiu teplotu (Okolo tej palicky blizsie k cervenemu). Cez den to ide az uplne k cervenemu kde musim zapnut pridavne chladenie na max, to motor ochladi a zohrieva sa dalej. Kde je problem?
skuste tu vodnu pumpu mal som to na oboch e36 prvy priznak je ze auto nekuri ked je motor zohriaty ...je to spotrebny material skratka sa ta vrtulka zlomi po rokoch
ver 1 - zanesene chladice - zvonka bordelom po zime, pomoze wapkou od motora smerom k predku auta vystriekat, alebo zarastene zvnutra, nepomoze nic, iba vymena
Ak sa netrati voda,auto kuri a tlakuje vsetky hadice,tak potom su iba dve moznosti a to: 1.visco spojka KO - najpravdepodobnejsie 2. vodna pumpa tlaci/prisava vzduch do okruhu cez vadne tesnenie Ja som mal na mojom aute obe moznosti a po vymene - pohoda.