... všetko o BMW ...
ducho napísal:prosim vas .. mam samosvorny diferencial z E34 5er reihe 91. a dostalo sa ku mne ze jadro s neho pasuje do velkeho liatinoveho obalu diferencialu z e30 zohnal som si jeden taky veliky dif. z ety ale nepasuje to tam a ked som pozeral tabulky vydel som ze ety boli tusim dve rozdielne motorizacie jako e30 mali aj rozdielne diferaky jako myslim ten obal ci mala ta silnejsia vetsi....pliz help
kouBaMW napísal:a potom na com bude drzat ten e34 diferak na jednom silentblocku?:... sak tie obaly maju uchytypresne nechapu co mas za problem, mas dif z e34 a jeho streva si chtel komplet prehodit do velkeho obalu z e30 ? myslim ze staci prehodit jen zadni dekl... jinak e30 mely dva obaly (dify) : maly- 4valce, velky- 6ti valce
Mirway napísal:JA MAM CELY SAMOSVOR Z E34 NE DIK TEN MI NETREBAAhoj, vymen z ety len zadny dekel na e34 obal...
kouBaMW napísal:co sem slysel tak ze e34 ma taky dva druhy difu a na e30 pasuje jenom ten "mensi"
jinak jo, u e30 drzi na jednom silentbloku...
vrabec771 napísal:chlapci lenze e34 ma viac tipov difov,a len z urcitej motorizacie pasuju do e30.kedze on urcite nema hore na nom 4 diery na uchytenie do napravnice tak ho tam neda.a z akej motorizacie mas ten svor?tipujem 535,530
vrabec771 napísal:myslim ... ze nakoniec prehodim asi celu napravu zadnu z 5er esce sa to ale musi vymerat8) chcel som robit aj ja nieco podobne ako ty,ale proste to tam nijak nedas-aspon silno pochybujem,kedze je o dost dlhsi aj sirsi uz naoko,takze aj creva budu vacsie.z 5er pasuje tusim z dieslov