... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666

obchodna sekcia

karol325
Autor témy
Auto: E30 325 iC
Kraj: Žilinský

E30 cabrio - ako sa demontujú zadné tapacíry?

Nedeľa, 29. Novembra 2009, 20:09

Vedel by mi niekto poradiť, ako sa na E30 cabriu demontujú bez poškodenia zadné tapacíry? Mám tam netypické konzoly reproduktorov, ktoré tiež neviem demontovať. Ak to niekto pozná, dajte vedieť, možno to bude zaujímať aj iných. Ďakujem!
Prílohy
Kópia – DSC00799.JPG
Kópia – DSC00799.JPG (417.51 KiB) 825 zobrazení

MEJOGSI
Kraj: Zahraničie

Re: E30 cabrio - ako sa demontujú zadné tapacíry?

Pondelok, 30. Novembra 2009, 13:25

ja som vymontoval aj zadnu lavicu (viac miesta a inac to dole nedas)potom skus dat dole ten kus na ktorom mas repro ,nejako to tam bude len nastrcene ,ak by ti to neslo skus dat dole sietku z reprakov a odmontuj reprak a potom ak ho vyberies uvidis ako je to uchytene (to len v pripade ,ze to nepojde dole povytiahnutim ) ,ak sa ti to podari ,tak si daj pirelu (tesnenie okolo dveri )dole ,ak to chcel dat cele dole ,tak aj pas vymontuj (jedna skrutka dole) ,potom dookola popozeraj kde drzia skrutky tapacir (neviem uz presne kde) vyskrutkuj a povytiahnutim smerom nahor (bude ti to uz len drzat na tej tesniacej gume - ktoru neviem ci musis dat tiez dole - uvidis)to pekne vyberies...nic zlozite ,hlavne pekne popozeraj kde co drzi a netrhaj hlavne nic nasilu :wink:

zlozitejsie sa to cita ako dava dole :twisted:
///e34

karol325
Autor témy
Auto: E30 325 iC
Kraj: Žilinský

Re: E30 cabrio - ako sa demontujú zadné tapacíry?

Pondelok, 30. Novembra 2009, 20:32

Ďakujem, skúsim to podľa tvojho návodu, uvidíme, čo tie repráky, ako pôjdu.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný