... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Ahmed
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

E30 Audio

Štvrtok, 14. Apríla 2011, 12:07

Zdravim, potrebujem poriesit nejaku hudbu do bmw e30 coupe, nakolko tam teraz nic nieje. A nic co by mi pomohlo som nenasiel, tak sem mozte davat vase rady/ napady, alebo ako ste to robili vo svojich e30. Moja predstava je nejake oldschool radio aby nebolo ako pest na oko v interiery a kvalitne komponenty, ktore hraju cisto a nie dunia :D (ak chcem aby ma bolela hlava radsej pojem durman)
Za akukolvek konstruktivnu radu vopred DAKUJEM
Speed means freedom of the soul.

maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Re: E30 AUDIO

Štvrtok, 14. Apríla 2011, 14:33

ja som mal v tricke nie moc kvalitne radio (sencor) ale aj napriek tomu to hralo velmi dobre,
v predu origo bmw repro, a vzadu ovaly, myslim ze pioneer ale model neviem, uplne to stacilo na ozvucenie tricky

teraz mam v E36 tiez len ovaly (sinus live), v predu seria a je to uplne perfektne, aj to duni ked treba, hra to cisto, nieco take by podla mna do tricky bolo idealne, vobec netreba subac
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

patoktm
Auto: E30 325i, E46 330D
Kraj: Banskobystrický

Re: E30 AUDIO

Štvrtok, 14. Apríla 2011, 18:23

.... tak tak ... ovaly sinus live mozem aj ja potvrdit ze su super .... dopredu by som dal tiez komponentne 13-ky od tejto znacky a musi to stacit ... ja to idem tiez takto riesit .... a radio skus Alpine CDE 111RM .... myslim ze sa hodi celkom do tricky aj vzhladom a podsvietenim ....
Jazdi len tak rýchlo, ako dokáže tvoj anjel strážny lietať ....

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic

Re: E30 Audio

Nedeľa, 19. Júna 2011, 07:55

Ak chces zachovat v interieri origo vzhlad tak na ovaly rychlo zabudni, tiez som to riesil a spravil som to nasledovne: zistil som si od znamych(profi audiofilov) repro v rozmere 13cm a samozrejme koaxialnych vedia zahrat pekny a kvalitny zvuk vo vsetkych toninach, po viacerych odporucaniach som sa dostal k znacke morel (par 13cm koaxialov ma vysiel 70€) po doslednej montazi sa mi dostalo do ruk radio alpine ktore tiez putovalo do auta. Nasledne vlozenie Origo CD (metallica S&M) nasledoval ,,orgazmus" ktory mal vrchol velmi vysoko! Nastavenim radia som dosiahol neskutocnu kvalitu vo vysokych, strednych a nizkych tonov, ktore zvladnu aj velmi vysoku hlasitost pri cistom a kvalitnom zvuku. Zrazu si pocul ako z repro idu tony ktore si predtym v pesnicke vobec nepocul a to vsetko bez vytlmenia a zachovania origo vzhladu v interieri :wink:
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

Ahmed
Autor témy

Pondelok, 20. Júna 2011, 07:31

Dakujem za rady, len este otazka, pocut zvuk niekde "uprostred" ,alebo to hra len zo zadu? Mam toziz taky problem v druhom aute a nechem aby to dopadlo rovnako, jednoducho nech to dobre hraje aj v predu ;)

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic

Pondelok, 20. Júna 2011, 08:14

Treba kupit 4 rovnake repro alebo ked tak aspon rovnake parametre, potom to uz len doladis na radiu
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

Ahmed
Autor témy

Štvrtok, 8. Septembra 2011, 13:29

Mam teraz moznost kupit original audio z e36, bude to pasovat do e30? ci s tym budu nejake problemy? nerobil to uz niekto? ako to hraje?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný