... všetko o BMW ...
peteo napísal:Nová špéra stojí origo v BMW 14500,- českých tak ti stačí sehnat si jen patřičný převod.
BMino napísal:zavareny je uplne na h... neda sa s tym normalne chodit, ked si pozres inzerciu tak urcite samosvor najdes
peteo napísal:Nová špéra stojí origo v BMW 14500,- českých tak ti stačí sehnat si jen patřičný převod.
Lada Drifter napísal:bol som v tempuse sa pytat y cenu mi povedal 52 000 slovenskych tak neviem co je na tom pravdy no
Lada Drifter napísal:skusal si to niekedy osobne ??? uplne na hovno to urcite nie je zalezi co od toho cakas a na co auto vyuzivas do nedavna som mal iso na ktorom som lietal kade tade a prva vec ktora tam sla bol zavareny dif to auto sa uplne zmenilo a stalo sa z neho jedna nevyspitatelna mrcha ktora bola schopna smykat skoro vsade co sa tykalo techniky kde netrebalo nejaky extra vykon no fungovalo to tak ako som chcel jedine to skoro dost casto prekvapilo a rit odstrelila tak ako by ma niekto do nej kopol a trosku problem s parkovanimak to chces na zabavu siel by som do toho len maj v zalohe druhy ak by ti to nevyhovovalo a co sa tyka opotrebenia a namahania naprav to je uz druha vec
Lada Drifter napísal:
bol som v tempuse sa pytat y cenu mi povedal 52 000 slovenskych tak neviem co je na tom pravdy no
skusal si to niekedy osobne ??? uplne na hovno to urcite nie je zalezi co od toho cakas a na co auto vyuzivas do nedavna som mal iso na ktorom som lietal kade tade a prva vec ktora tam sla bol zavareny dif to auto sa uplne zmenilo a stalo sa z neho jedna nevyspitatelna mrcha ktora bola schopna smykat skoro vsade co sa tykalo techniky kde netrebalo nejaky extra vykon no fungovalo to tak ako som chcel jedine to skoro dost casto prekvapilo a rit odstrelila tak ako by ma niekto do nej kopol a trosku problem s parkovanimak to chces na zabavu siel by som do toho len maj v zalohe druhy ak by ti to nevyhovovalo a co sa tyka opotrebenia a namahania naprav to je uz druha vec
Lada Drifter napísal:ja som s tym behal kazdy den a nemal som nejak problem maximalne pri parkovani bol ten problem co pisal black ale inak pokial som siel viac ako 20 bolo to uplne do pohody iba to bolo lepsie ze sa to skor odtrhlo a na porovnanie so zigou by som povedal ze je to lepsie a to tym ze ziga ma tendenciu tancovat na ceste a pri bmw som nejak toto nespozoroval a myslim ze ak chalan zhana speru tak nie preto aby s tym autom behal normalne
BMino napísal:
ale zavarenie je dost krajne riesenieaj ked lacne a funkcne (na auto pre zabavu)
Lada Drifter napísal:
tak jealebo pre auto ktore nestoji za tie love aby sa don kupil samosvor
Max-Max napísal:iso si mal tyzden (no povedzme dva, naj nezerem). Takze az take velike skusenosti a tisice km to neboli. Neberem ti tvoj nazor, ale nejazdil si s tym denne po meste, takze vypovedna hodnota je skreslena.
peteo napísal:V normálním provozu bych byl asi opatrný ne proto že bych o nezvládl ale strašně nerad chodím pěšky.![]()