... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
nnoorrbbii
Autor témy
Auto: E36 320i,E91 325i
Kraj: Košický

E30/318iS - Hadicka do nadrze

Nedeľa, 21. Marca 2010, 12:00

zdravim,

dozrela mi gumena hadicka ktora sa napaja na kovovu trubku od hrdla a druha strana sa napaja na samotnu nadrz.
Ked natankujem viac ako cca 20L tak to vyteka ked auto stoji, origo BMW diel stoji 25eur, co sa mi zda trosku vela, a myslim ze by sa to dalo nahradit niecim lacnejsim.

Chcel by som teda vediet vnutorny aj vonkajsi priemer tejto hadicky a este aj dlzku, ak nikto nevie tak to dam dole a zmeriam si to, ale bodla by pomoc v tejto forme. Da sa to nahradit nejakou klasickou gumenou hadicou s takym istym priemerom ?

Na obr. je to cast s cislom 19.

Obrázok

dakujem :)

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Re: E30/318iS - Hadicka do nadrze

Nedeľa, 21. Marca 2010, 13:19

rozumny clovek sa pokusi tu hadicu zohnat z druhej ruky, somar ju bude nahradzovat neorigo dielom.

kto chce kam....

Max-Max

Nedeľa, 21. Marca 2010, 13:29

a za dalsie, keby si trochu premyslal, tak to dojde, ze nemoze byt v riti hadica.. preco? pretoze vedenie ide do nadrze ZHORA, ta hadica je o dost vyssie nez nadrz, na to aby to z nej vytekalo by si musel mat natankovane az po hrdlo.

mas prehnitu nadrz alebo prepoj medzi komorami.

nnoorrbbii
Autor témy

Nedeľa, 21. Marca 2010, 16:50

prave toho sa bojim, ze bude prehnita nadrz, hadicka je prezreta to je jasne, vymena musi byt, ale benzin tecie, ked je v nadrzi nad 20L, a vyteka to pri prepoji tej hadicky s nadrzou, bojim sa ze to bude sposobovat ten otvor do nadrze, lebo vyzera byt zhnity.
Lenze riesi sa teraz KO a dalsie veci, a ide to pomalsie....

Keby mal niekto taku gumenu hadicku novu, tak to by bolo super. Samozrejme som za aby sa pouzivali original diely, ale pri tomto si myslim ze to nie je take prioritne, lebo ucel splni gumena hadicka s presnymi parametrami ako original za 1/10 ceny.

Max-Max

Nedeľa, 21. Marca 2010, 22:39

nnoorrbbii napísal:
prave toho sa bojim, ze bude prehnita nadrz, hadicka je prezreta to je jasne, vymena musi byt, ale benzin tecie, ked je v nadrzi nad 20L, a vyteka to pri prepoji tej hadicky s nadrzou, bojim sa ze to bude sposobovat ten otvor do nadrze, lebo vyzera byt zhnity.
Lenze riesi sa teraz KO a dalsie veci, a ide to pomalsie....

Keby mal niekto taku gumenu hadicku novu, tak to by bolo super. Samozrejme som za aby sa pouzivali original diely, ale pri tomto si myslim ze to nie je take prioritne, lebo ucel splni gumena hadicka s presnymi parametrami ako original za 1/10 ceny.

gumena hadica ktora dlhodobo znesie ropne produkty nie je to iste co rovnaka vyzerauja hadica z baumaxu. Zvlast, ked je za tepla tvarovana a presne diemenzovana.

keby mne tiekol benzin, tak by to bola priorita najvyssieho stupna, moze sa stat ze blba zhoda nahod zariadi ze na KO uz nebudes mat s cim ist.

skus sa spytat kamaratov, kto ma najvacsi sklad na e30 v celom kraji.

nnoorrbbii
Autor témy

Nedeľa, 21. Marca 2010, 23:43

ano mas pravdu, a dam na dobre rady :wink:

nnoorrbbii
Autor témy

Utorok, 23. Marca 2010, 09:02

to hrdlo nadrze je zhnite, takze potrebujem vymenit nadrz. najde sa nejaka v ok stave ? a vyrabali sa aj plastove ?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní