... všetko o BMW ...
Marosqo napísal:jak clovek ,co ma zavzdusneny chladiaci system, a sam ani nevie ako sa odvzdusni, ako takyto clovek sa chce pustit do demontaze hlavy motora ?
tricka.drifter napísal:ja by som to nerobil sam :) ja sa zatial len ucim co to s tymi autami, a nemienim tu hrat frajera aktualne :) tak si necham poradit :) no viem ze demontovat nikdy problem niejedo montaze by som sa sam nepustil :)
BouBou napísal:kks na vsetkych m40 jebe tesnenie to je neskutocneboha sak je to len atmosfera? ako sa da na tom jebnut tesnenie nechapem , sak nikdo neni cicina a nedava tomu za studena, bud je na vsetkych motoroch v riti pumpa alebo termostat alebo zasraty chladic, sa to tu v poslednej dobe kopia tie pripady,
tlakuje ti hadice a zavzdusnuje sa a ako vyzera teplota motora hreje sa ?
BouBou napísal:kks na vsetkych m40 jebe tesnenie to je neskutocneboha sak je to len atmosfera? ako sa da na tom jebnut tesnenie nechapem , sak nikdo neni cicina a nedava tomu za studena, bud je na vsetkych motoroch v riti pumpa alebo termostat alebo zasraty chladic, sa to tu v poslednej dobe kopia tie pripady,
tlakuje ti hadice a zavzdusnuje sa a ako vyzera teplota motora hreje sa ?