... všetko o BMW ...
mato8340 napísal:dat dole nieje problem zhodis okna tesnenia dveri listy okolo sibra a uz len zhodis tie ticky ktore ju sponuju su v takych gumenych cvokoch naspet som ju este nenahadzoval lebo nemam usitu druhu ale uz sa nato psychicky pripravujem
mato8340 napísal:to som aj ja zvedavi hlavne ako ju budem sponovat poza tesnenia
Don napísal:inak dnes jak sme davali dole palubovku tak som tak zazeral na tu stropnicu a tak.. zaujimalo by ma... ako sa to navleče naspäť do tej gumy co drzi čelnee a zadne okno..
Kraken napísal:to sa musi nejak šrobovakom plochym to tam nacukať nie?.. alebo co.. inak sa to neda ci?.. :)
veľmi veľmi ťažko, taká babračka
Don napísal:to sa musi nejak šrobovakom plochym to tam nacukať nie?.. alebo co.. inak sa to neda ci?.. :)
Kraken napísal:
este by sa to dalo tak ze vyberes okno, das dole tesnenie, das stropnicu na to tesnenie a zalozis okno, ale lahsie bude asi postupne to tam nejako nastrkat
mato8340 napísal:mne bez vybratia okien stara stropnica ani nesla vytiahnut spopod tesneni.
BouBou napísal:dominik naco spekulujes? naco to budes davat dole? ? nechapem,,fukni to a vybavene, co ti pomoze to ze to das dole? das to dole, kozenka sa stiahne, a ked ju nanovo potom nasponujes popraska farba alebo co? a este ti to bude aj odstavat, ja som robil kvoli farbe iba okolo dveri a som to daval dole, od tesnenia a uz nikdy viac je,,,uta strecha som rad ze to mam za sebou, sprav to ako ja ti radim, a nespekuluj furt,radsej spor na m20 nech ju tam mozme hodit, poradne ju nastelujem bude lietat
alebo m20b27 turbiiina ? vies ako to lieta? nechaj sa prekvapit na moju buducu 3,5 m30 potom