... všetko o BMW ...
Moderátor: jkk

TomF20 napísal:Ahojte
Mam 118d A/T a zvazujem chip na uroven cca 120d. Motor je sice ten isty v 116d, 118d, 120d a aj 125d avsak kazda verzia ma ine turbo, intercooler, vstrekovace a samozrejme soft.
Priamo BMW predava performance balik ale len pre 120d a 125d, preto mam iste obavy ci to vobec chipovat aby som si nenarobil hw problemy.
Ak niekto mate chipnutu F20 118d A/T dajte mi prosim vediet ake mate pocity/skusenosti a kde ste chipovali.
Dakujem!
mihim napísal:
Zdravím, máš už nejaké bližšie info k tvojej téme? Rád by som tiež odpoveď... Mám F20 118D/M 105kw... Ceny Tunningu sa pohybuju od 180 do 520,- Eur ... a všetci píšu to isté... profi atď... No tých 40 koní navrch by som rád ... M.
ja by som potreboval chip skor na zlepsenie pasivnej bezpecnosti cize skor pri predbiehani ked ti nieco vybehne alebobo sem tam pridat a citit nejaky ten konik navyse, ze tam je svanto66 napísal:mna by zaujimalo, ci tento clanok je platny aj na situaciu ked napr 95 % jazdim normalne na aute a 5% pouzivam auto na vyblaznenie cize na plny vykon. Co v tomto pripade teda, ked jazdim normalne tak viac menej motor by sa mal opotrebovavat pri serii a aj chipe rovnako alebo nie?ja by som potreboval chip skor na zlepsenie pasivnej bezpecnosti cize skor pri predbiehani ked ti nieco vybehne alebobo sem tam pridat a citit nejaky ten konik navyse, ze tam je
teda moja otazka je ked jazdim normalne s chipom, opotrebenie motora je aj tak vacsie ako pri serii?
diik za odpovede