Zdravím, menili ste niekto halogénové žiarovky na svojom aute (parkovacie v ringoch)? Aký je prístup k ním, resp. má niekto schému ako nato a mohol by ju tu nahodiť? Cez weekend ma to čaká... Dík
Kryt svetiel ide dole strašne ťažko, je tam strašne málo priestoru na manipuláciu. Halogénovu žiarovku ide ľahko vykrútiť a vymeniť. Jednému ale nerozumiem - zamkol som auto spustila sa kontrolka alarmu v spätnom zrkadle a postupne vypla kontrolka START/STOP, ale kontrolka pri rýchlostnej páke mi svieti stále.http://imageshack.us/photo/my-images/406/02062010117.jpg/ Čo vlastne signalizujú dané kontrolky? Dík
Teraz som si menil tiez ziarovky a uz mi to islo lahsie, ked som si dobre posvietil ...:-) Kontrolka "P" ti svieti stale, aj ked vyberies kluc? Aj alarm ti svieti stale?
Predtým mi to fungovalo takto: vybereš kľúč, zamkneš auto, začne blikať kontrolka alarmu, cca za 15s zhasne tlačidlo START/STOP, a po nejakom čase zhasne aj kontrolka P. Teraz to funguje presne tak len s tým že kontrolka P nezhasne. Takže neviem akú úlohu tieto kontrolky plnia a či mi to nesignalizuje nejakú poruchu apod.
Ak ti to predtým nerobilo a zrazu ti to robí, tak to je fakt čudné a hlavne potom ako si vymenil hal. žiarovku, čo s tým nič absolutne nemá. Som zvedavý ako je to u iných s automatickou prevodovkou, svieti/nesvieti
Takže dnes som sa prebehol na aute (kontrolka P keď som došiel nesvietila), zamkol som auto a počkal a cca po pol hodine kontrolka P zhasla. Len sa mi zdá že predtým zhasla o niečo skôr, ale možno sa mi to fakt len zdá. Ak si to niekto náhodou všimol u svojho auta, tak sa môže podeliť o skúsenosti. Dík