... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
marius210
Autor témy
Auto: e53 3,0d
Kraj: Prešovský

problem so startovanim

Sobota, 4. Mája 2013, 20:04

Caute mal niekto z vás problém so startovanim? Vlozim kľúč stlacim štart, relatko zopne obrazovka zasvieti a nič. Skúšal som všetko možné ale nedarí sa domov som sa s priateľkou dostal len tak, že ma roztlacila z kopca a motor naskocil. Viem že treba diagnostiku no či sa to niekomu nestalo. Dik

Joly
Auto: BMW 120d
Kraj: Bratislavský

Re: problem so startovanim

Nedeľa, 5. Mája 2013, 22:15

Je mozne ze odisiel snimac spojkoveho/brzdoveho pedalu. Skus niekolkokrat zasebou stlacit start/stop tlacidlo, ci sa v BC nezobrazi kontrolka:
Prílohy
clutch.png
clutch.png (16.72 KiB) 1599 zobrazení
BMW 120d (198 PS)

marius210
Autor témy

Pondelok, 6. Mája 2013, 05:27

kontrolka sa nezobrazuje no ak drzim pedal a stlacam start tak raz zapne na BC vsetky kontrolky ako pri starte a potom druhykrat vypne vsetko a celý cas drzím spojku. Vyzerá to tak, ze fakt ako keby som nemal spojku stlacenú, no aj tak bez stlacenia spojky sa START chova trochu inak.Predtym mi vedelo robit tak, ze pri stlaceni spojky a start bolo pocut parkrat take kratke praskanie od motora ako keby mal starter snahu natocit ale nepodarilo sa. teraz mam dilemu ci je to ten snímac alebo starter. som pocul ze ma tendenciu odchadzat.. auto som kupil jazdene mestom aj ja jazdim 90 percent po meste..

marius210
Autor témy

Pondelok, 6. Mája 2013, 17:18

Bol som na diagnostike a ukázal sa problém s imobilizérom nič iné neukazalo..chýba nejde vymazať a skúšal som oba kľúče.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní