... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

obchodna sekcia

petulikt
Autor témy
Auto: BMW 118D
Kraj: Prešovský

Piskanie (skripanie) v zime

Piatok, 4. Októbra 2013, 06:50

Zdravim

Posledne 2 dni mi zacalo nieco piskat, resp. skripat v prednej casti, zvuk podobny skripotu brzd, no robi to viac menej vtedy ked auto spomaluje, nemusim stlacat brzdu, jednoducho ked auto motorom spomaluje. Na neutrali, napr. na krizovatke to nepocut, iba ked je auto v pohybe. Ide o 118D, r. 2006.

Nejake rady? Dik

petulikt
Autor témy
Auto: BMW 118D

Re: Piskanie (skripanie) v zime

Sobota, 5. Októbra 2013, 07:09

https://soundcloud.com/peter-te-bir/bmw

Nahral som ten zvuk dnes rano, teplota -4 stupne, prvych 10 km uplne potichu, potom to zacalo, pri pohynani, spomalovani. Co to moze byt ludia?:) :shock:

lukki123
Auto: BMW 118d 90kW

Utorok, 8. Októbra 2013, 09:19

No, bratu....toto su len brzdy...visia Ti brzdy a jednoducho to piska...mal som takyto problem, vkuse mi za jazdy piskali brzdy...najprv auto slo ticho a ked sa to kus zahrialo, tak piskalo ale vkuse....ty mas stastie, ze to robi len vtedy, ked ides pomaly :)

rozobrat, presmirglovat, napastovat, zlozit, nasliapat brzdu a start

Užívateľov profilový obrázok
FreeMaroStyle
Auto: BMW 118d M-packet
Kraj: Zahraničie

Streda, 9. Októbra 2013, 06:24

Pokud už teda nebudeš mít některé destičky sjeté na plech... pak budeš muset vyměnit i destičky :)
Ale pokud říkáš že při brždění to nemá žádný divný zvuk, jako když se tře plech o plech :D tak to bude v pohodě :)
exVw Corrado 1.8i G6o
exVw Golf IV 1.9TDi PD
BMW 118d M-Paket
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný