... všetko o BMW ...
Moderátor: jkk
FreeMaroStyle napísal:Hlavně si pořádně ověř jestli auto není majetkem někoho třetího, např. Leasingové společnosti, ať nedopadneš tak jako já...
Pokud bylo auto pravidelně servisováno, tak si požádej o VIN, zavolej si do BMW kam auto jezdilo na servis a oni Ti řeknou co na autě bylo měněno atd... :)
tych 140 koni postacuje pre moju jazdu uplne dostatocne...
HandrejH napísal:Caute borci, mam fajn ponuku na jazdene BMW 118d, dnes som absolvoval testovaciu jazdu a doslova ma zarazila tuhost radenia. Som odchovany dlhe roky na strojarine od Hondy, takze moj pohlad na vec moze byt znacne skresleny, ale je to bezny jav, ze radenie rychlosti sprevadza citelny odpor v kulise?
HandrejH napísal:Nieeee, ja viem do coho idem, ver ze Civic 2009 ma podvozok tvrdostou uplne niekde inde ako Bawo. Mne je 1 sympaticka, len ma zaujima, ci je to bezny jav, alebo vada konkretneho kusu ze pohyb radiacej paky v kulise je extremne tuhy a jednoducho nepreradim dvomi prstami ako som bol doteraz zvyknuty, motoricky aj podvozkovo je tento konkretny kus, co mam vyhliadnutyNejde mi o nic iba o to radenie rychlosti (nie riadenie).