Zdravím kolegovia,
stalo sa už niekomu z Vás, alebo mi viete poradiť čo môže byť chybné keď som nechal auto zaparkované, potom som potreboval niekde ísť, odomkol som, chcel som naštartovať, v celom aute cvakalo, otočil som kľúčom a dvakrát blikli svetlá, naštartovať nechcelo, púštalo aj alarm. skúšal som to štartovať s káblami od baterky druhého auta - nič, skúšal som štartovať že som odpojil kontakty z mojej baterky, dal som svorky z káblov na kontakty a štartoval som z ,,externej,, baterky - nič. čiže jasne baterka nie je zlá (tá čo mám v aute).
tak som sa na to vysral keďže bola jedna hodina ráno

ale odpojil som pre istotu baterku aby náhodou nenastal nejaký skrat alebo čo...
na druhý deň som k autu prišiel cca o 15tej poobede, napojil kontakty na baterku a auto krásne chytilo (zabudol som spomenúť že predtým v noci som ešte skúsil odpojiť kontakty, chvilku som počkal zase napojil ale auto robilo to isté)
taktiež som spravil pár krát to že som zamkol auto, odomkol a tak skúšal lebo mi bolo poradené že to môže byť imobilizér aj tak to nešlo.
Moja otázka znie ako na začiatku, stretol sa s podobným problémom niekto z Vás? alebo viete o čo ide a viete mi poradiť?
Ďakujem.