Vies, ono sucasny 3.0d od bmw (a biturbe ani nehovoriac) je uz celkom dost zlozity motor, a konkretne to bitrubo ma bypass prietokove ventily na riadenie cinnosti oboch turb riadene celkom zlozitou elektronkou, ma samozrejme uplne ine vyfukove zvody, celu riadiacu jednotku - cize aj keby nejakou stastnou nahodou bolo zelezo motora rovnake, tak tieto nutne diely zrejme moc inak ako original od BMW nezozenies ta vydu celkom pekny balik - kukni
http://www.realoem.net, ja to odhadujem na cca 200k. Samozrejme ked to tam nabastlis, tak ti cela zaruka pada (ani nehovorim o tom ze mas iny motor a vykon ako v technicaku, je to nelegalna uprava a ked ked rozbijes nejaku novu S-kladu (a poistovak bude velmi snazivy), tak je dost mozne ze positovna da ruky prec a tie 3-4 mega skody budes musiet zacvakat sam). Ja teda nepoznam tvojho otca, ale ak by som dosiel za mojim ze nech si do svojho noveho auta za 2 mega v zaruke necha nabastlit druhe turbo, tak ma asi rychlo posle doprdele. Ja uplne chapem ze chces viac vykonu a vyblaznit sa, len nieco mi hovori ze snazit sa narvat do otcovho 2t+ noveho SUV za 2 mega druhe turbo nebude to najstastnejsie riesenie...
BTW ono to bolo na zaciatku trosku zmatocne a tvaril si sa ze je to tvoje auto:
no ono to je vsetko pekne, ale ta x5 ma asi mesiac a pol takze sa mi ju nechce predavat
, takze potom sa nemozes cudovat tym reakciam.