... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

mmracing.sk

jozfiala
Autor témy
Auto: X5 2005
Kraj: Zahraničie

Překódované webasto

Sobota, 8. Marca 2014, 08:53

Ahoj,
už jsem to tady prošel, než jsem se odvážil založit tuto diskusi, ale potřebuji poradit. Mám Thermo Top Z, včera mě ho překódovali diagnostikou na větrání/topení, nicméně pokud ho chci zapnout nebo i nastavím čas, tak se webasto rozběhne, ale po pár sekundách vypne. Je to zřejmě odvislé od teploty okolí, ale je dost zima, tak by to mělo fungovat. Topení pod 16° a větrání od 16° výše. Větrání zapnu pouze přímo, přes časovač jde jen to topení. Tak nevím, co je špatně, nezkoušel jsem to přímo u toho, kdo mě to kódoval, ale až jsem přijel domů a dnes ráno, když nastartuju, tak to běží, protože ho slyším, pokud mám jen zapnutý klíč, tak to dělá to co jsem popsal.
Díky za radu
Pepa
BMW X5 2005
BMW 320i 2001
Kawasaki Ninja ZX6R 2005

Užívateľov profilový obrázok
Kortys
Auto: E91, E46, E53
Kraj: Zahraničie

Re: Překódované webasto

Pondelok, 10. Marca 2014, 07:47

Mám ho táké překodované, ale myslím, že ta venkovní teplota musí být nižší, ale nevím ji přesně. V každém případě, pokud se ti zapne a za chvíli vypne, bude na něm závada. Já měl už dvě, nejprve vadný tranzistor v řídící jednotce co spíná vodní čerpadlo a za druhé motor turbíny. Oboje my vypínalo po zahřátí, 1-5min. V každém případě pokud je tam závada tak ti to bude zlobit i při automatickém spuštění za chladného počasí, tu přesnou teplotu sepnutí si fakt nepamatuji, někde si ji vyčti.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 12. Marca 2014, 00:28

Podla diag sa da zastit kde je chyba.....ak sa prekoduje auto automaticky,moze byt problem ze hlada jeden komponent a preto ho vypina,riesil som to na 3x5 pred vianocami....ale moze to byt aj samotna rj....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

lubomt
Kraj: Žilinský

Piatok, 14. Marca 2014, 20:18

Zopina myslim pri 6st, pri 16 urcite nie!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný