... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

reklamne predmety bmwklub.sk

MaTT753
Autor témy
Auto: BMW X5 E70
Kraj: Banskobystrický

Odblokovanie X5 E70

Streda, 28. Marca 2012, 19:27

Ahojte potreboval by som zistit ako sa da zadarmo odblokovat ten displej aby som mohol pocas jazdy pozerat filmy. Chcel by som si to spravit sam. Nikde neviem najst ziadny navod ani software nato.Prosim vysvetlite mi ako to spravit lebo asi je to trochu zlozitejsie ako si myslim.Odpovednym ludom dakujem :-({|=

Užívateľov profilový obrázok
miso_525d
Auto: SOBI 20
Kraj: Bratislavský

Re: Odblokovanie X5 E70

Štvrtok, 29. Marca 2012, 12:04

pochybujem, ze je mozne, aby si si to urobil "len tak sam" doma na kolene na aute ako je E70. A popravde, divim sa ti, ze ti je vela dat nejakych mozno ani nie 30-40 euro nejakemu fachmanovi za to, ze ti to urobi poriadne a nic ti neposkodi. Sam si neodbornym postupom mozes sposobit ovela vacsie skody, ako je hodnota odblokovania obrazu za jazdy. nepustal by som sa do toho, ak s tym nemas skusenosti a potrebne vybavenie na to.

MaTT753 napísal:
Ahojte potreboval by som zistit ako sa da zadarmo odblokovat ten displej aby som mohol pocas jazdy pozerat filmy. Chcel by som si to spravit sam. Nikde neviem najst ziadny navod ani software nato.Prosim vysvetlite mi ako to spravit lebo asi je to trochu zlozitejsie ako si myslim.Odpovednym ludom dakujem :-({|=

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný