Pred rokom sme kúpili X5 z bazáru, vedeli sme, že má neoriginálne xenóny, ale keď jeden odišiel a pozerali sme to, tak sme zistili, že bývalý majiteľ to dal robiť po domácky zrejme niekomu, kto sa v tom ani nevyznal. xenón v svetle ani nie je poriadne upevnený, takže ho utrhlo. Nie je tam držiak zozadu, je tam len nejaká gumová rúrka a tá to nedrží poriadne. Navyše sú tam dané také štartéry kvôli ktorým zrejme nefunguje centrál, lebo to asi sťahujú tie štartéry. Aspoň to vravel náš známy, ktorého bavoráky bavia a venuje sa ich opravám, ale tiež ešte nevie všetko. Navyše teraz na zimu prišiel ešte taký problém, že neustále mi vyhadzuje, že sú vypálené žiarovky, striedavo mi ukazujú hádam všetky svetlá, ale žiarovky sú ok a ešte k tomu mi to vybíja batériu. Po 12tich hodinách státia mi auto už nenaskočí. Dali sme to skontrolovať do servisu, tam vraveli, že sú zaoxidované kontakty v svetlách, muž to čistil, dva dni to išlo a znovu je to tam kde aj bolo. Bol nám odporučený nejaký sprej na koróziu, len muž zabudol ten názov. Čo by ste poradili? Chcem dať tie neoriginál xenóny preč, ale to by som musela kúpiť svetlá, lebo samotný držiak (ten čo tam chýba) zozadu sa nedá zohnať