mas pravdu ze to tam nepatri....lenze ked to tam zacali davat ten olej a motor bezi perfektne co mam stym spravit....tam to teda vymenit za 5W30????? mozem zmenit vyskonzitu?
Za olej do motora dáš do 60e a filter ma stal asi 6. vymenia ti to v každom servise.
Prevodovka je trochu inak na tom.Ja som menil pri 300tis.boh vie ci to menil niekto predo mnou.akurát si zisti ci mas filter na pevno vo vani alebo ti stačí len filter za 120e plus tesnenie okolo 30.ta vana s filtrom je okolo 200e.tesnenie veď samozrejme.
Ak chces menit olej v automate musi byt na to origo masina ktora ten olej preplachuje. Bez toho je to skoro zbytocne, takze musis ist do špeci servisu kde taku masinu maju. Chlapci z klubu chodia do Brna alebo Jihlavy.
Bmw X5 G05 Bmw X5 30d e70 Bmw 530d touring e39 Bmw 120d e87
904280084, dnes som predal, tak dufam ze chalanisko bude spokojny. Ja som repasoval turbo pri 180000km. vyfukove zvody, som tiez menil za liatinove, tie plechove sa rozpadli.
Cauko. Ja som prave zistil ze mam zvody v prdeli. Kolko si dal za liatinove a kde si kupoval ? Diky.
Smog ja som tiez presne natom tak isto :) Vela stastnych km prajem. Ja som z PN. Inak odporucil by som pozriet vyrive klapky ci tam mas zaslepky ak nie treba zaslepit.
no takze jak som spravil aj tento prispevok a aj som sa sam pytal co treba menit....takze po par mesiacoch dosla na rad aj prevodovka ako podstate ziadny problem radii krasne a hladko.ziadne trhanie a podobne len problem je vtom ze horia mi lamely auto pod tazkou nohov tak lamely smrdia to iste aj do prudkeho kopca....vyfukove zvody zatial neviem akom su stave ale klapky na sanii nemam