... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

bmwtt.sk

tromar
Autor témy
Kraj: Nitriansky

Kontrolka zapnutych pasov

Piatok, 16. Septembra 2011, 17:59

Da sa nejakym jednoduchym sposobom vypnut natrvalo, aby nesvietila kontrolka (+pipanie) nezapnuteho bezp. pasu ako u vodica, tak aj u spolujazdca?
Na Ford Focuse sa to da tak, ze pri zapnutom kluci, 9x vlozim a vysuniem pas, a je to na furt cele neaktivne. Potreboval by som to aj na X5 E70 :idea:

Užívateľov profilový obrázok
tonoX5
Auto: bmw X5
Kraj: Prešovský

Re: Kontrolka zapnutych pasov

Sobota, 17. Septembra 2011, 18:55

tromar napísal:
Da sa nejakym jednoduchym sposobom vypnut natrvalo, aby nesvietila kontrolka (+pipanie) nezapnuteho bezp. pasu ako u vodica, tak aj u spolujazdca?
Na Ford Focuse sa to da tak, ze pri zapnutom kluci, 9x vlozim a vysuniem pas, a je to na furt cele neaktivne. Potreboval by som to aj na X5 E70 :idea:

Da sa uplne jednoducho bez nejakej montaze kup si adepter na pas sluzi ako medzikus a ostava zapnuti a do neho zapinas pas stoji to cirka 4eura

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 19. Septembra 2011, 15:34

da sa aj softwarovo vypnut.........
ale ten adapter za 4eur vyjde lacnejsie... :wink:

tromar
Autor témy
Kraj: Nitriansky

Utorok, 20. Septembra 2011, 21:51

tonoX5 napísal:
Da sa uplne jednoducho bez nejakej montaze kup si adepter na pas sluzi ako medzikus a ostava zapnuti a do neho zapinas pas stoji to cirka 4eura

A kde by som to kupil? Nejako sa mi nedary to najst na nete...
Do tej mechaniky kde sa zacvakne pas idu dva kabliky. Nestaci ich len spojit? Skusat "pokus - omyl" to nechcem :?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný