Caves, pozdarilo sa ti rozbehnut BMW apps? resp importovat FSC kod?
dnes som si konecne nasiel cas a dokoncil som zapojenie a kodovanie comboxu do mojej E91 LCI (2009)
celkom sranda pri -10 stupnoch :)
Moje auto malo len CIC/navi/$620 a USB iba v glowboxe
Tak som doplnil combox dopredu na miesto kde nezavadza drziakom poharov (neskor hodim navod).
Takisto natiahol USB kabel k laktovej opierke a zapojil konektor.
Co sa tyka kodovania, naprv som zmenil FA pre CAS a NFRM na #1114 pretoze pre moje #0609 sa kombox neda retrofitnut
doplnil som tieto VO taktiez do CAS a NFRM:
S644A PREPARATION F MOBILE PHONE W BLUETOOTH
S6FLA USB/AUDIO INTERFACE
S6NRA BMW Apps
S6NFA PREP., SMARTPHONE BLUETOOTH USB/AUDIO
S614A INTERNET
S6VCA
S7SPA NAVI PROFESSIONAL/M.-PH.PREP. BLUETOOTH
potom som resetol CIC a MEDIA.
BT funguje OK, taktiez cez USB viem prehravat mp3 a zobrazuje aj obrazky.

1. Otazka do plena je, ci existuje nejake "cistejsie riesenie" kde nemusim menit FA datum.
Trosku sa obavam, co sa stane, ak sa prekoduju ostante moduly s FA #1114, alebo ked auto pojde do BMW servisu.2. potrebujem Importovat FSC pre $6NR apps, alebo sa to da rozbehnut aj bez neho? Existuje nejaka moznost ho vygenerovat, pripadne ho kupit lacnejsie ako v BMW.
na ake VIN ma byt FSC kod? (kedze moje auto podla VIN kombox nema)3. nikde v CIC nevidim spravy z telefonu ani maily, suvisi to s bmw apps?
BMW E91 320d 130@160kW/425Nm, Retrofits: FLA, Heated seats front | "OEM like" heated seats rear | TV | AV in | Raspberry-pi | Combox + USB | Snap-in | BMW apps (6FL,6NF,6NR) | Front PDC | Rear/Top view camera | Custom HiFi with DSP | High cluster white LED | Custom ambilight...