... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

mmracing.sk

peetuliak
Autor témy

Hlasenie chyby osvetlenia SPZ

Štvrtok, 30. Októbra 2008, 15:01

caute po vymene obycajnych diod za modre na SPZ mi vypisuje stale CHECK NUMPLATE LIGHTS- NIECo VO VYZNAME skontroluj osvetlenie spz - svetla svietia normalne ale vzdy mi pipa tento napis na pocitaci v x5. vie niekto pomoct ako odstranim zavadu? dakujem pedro

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: Hlasenie chyby osvetlenia SPZ

Štvrtok, 30. Októbra 2008, 15:19

peetuliak napísal:
caute po vymene obycajnych diod za modre na SPZ mi vypisuje stale CHECK NUMPLATE LIGHTS- NIECo VO VYZNAME skontroluj osvetlenie spz - svetla svietia normalne ale vzdy mi pipa tento napis na pocitaci v x5. vie niekto pomoct ako odstranim zavadu? dakujem pedro

najskor si menil ziarovky za ledky ze? musis nejakym sposobom zdvihnut vykon tych lediek... najlepsie odporom... hladaj na fore riesilo sa to tu strasne vela krat...

lajooriginal

Re: Hlasenie chyby osvetlenia SPZ

Štvrtok, 30. Októbra 2008, 18:43

ice.blade napísal:
najskor si menil ziarovky za ledky ze? musis nejakym sposobom zdvihnut vykon tych lediek... najlepsie odporom... hladaj na fore riesilo sa to tu strasne vela krat...

ja som to tu tiež hladal ale nenasiel som to...ak vies kde to je tak daj prosim ta link

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných