ked zapnem servisne menu(alebo je to to skyté menu ) tak tam vidím ze niesu ziadne satelity, ani presne gps suradnice, ani cas GPS si to nesynchronizovalo. mrkol som este narychlo tu GPS jednotku v kufry a je tam nieco ako antenny konektor ale neni zapojený a ani tam nevidím vystavacný kabel

su tam nejake iné tri koaxy ale vsetky su zapojené niekde. nad GPS jednotkou(DVD) je taka mensia krabicka a tam idu vsetky 3 koaxy a potom idú dolu do tej BT jednotky alebo to je mozno telefonna jednotka.
kde presne by mala byt v tom aute GPS antena umiestnena? aby som vystopoval ten kábel alebo si overil ci niekto nevymontoval GPS anténu :/ auto mám len krátko a bolo dlhsie v servise, tak ani neviem ci to chybalo uz predoslemu majitelovi alebo mne to zmizlo
Edit:
tak GPS antenu som nasiel na druhej strane kufru oproti Navigácii pri poistkách. vystopoval som kábel spat k navigácii a bol zapojený v tej BT jednotke na telefon, naviem preco. tak som ho vytiahol a napojil do navigácie a signál ihned naskočil a aj načitalo satelity a ide vsetko ako má.
bud to niekto z neviem akého dovodu tak zapojil, alebo mi tam nieco chyba.- teraz je ten stredny konektor v BT jednotke volný, tak neviem co tam teraz chyba.