... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
PeqpeK napísal:Ahoj, ďakujem za odpoveď. No asi sa nejako extra do toho nemôžem starať, keďže to má záruku. Nemene to bolo 9.2.2023 pozerala som to teraz v aute. Prešla som všetky nastavenia, ale nič take, kde by to šlo cez nastavenia donútiť, aby sa to nafúklo som nenašlavsetky 4 body su mozne, avsak ten 4 iba za predpokladu, ze system je funkcny...teoreticky by som si vedel spravit vyjazd v sobotu
enwydecilita napísal:Ja som na prazdnych mechoch spravil cca 1000km....takže do ba to nebude velky problém....ale jazda je to desivá....ako na trampoline...:-)Ahoj, ďakujem za odpoveď. No asi sa nejako extra do toho nemôžem starať, keďže to má záruku. Nemene to bolo 9.2.2023 pozerala som to teraz v aute. Prešla som všetky nastavenia, ale nič take, kde by to šlo cez nastavenia donútiť, aby sa to nafúklo som nenašlaauto bolo servisované v BA, takze do BA bude musieť aj prísť. Avšak aktuálne je v okrese Rimavska Sobota, čo je cca 280km a to si teda v tomto stave neviem vôbec predstavit.. pozerala som ešte čo píše pri Xdrive a tam mi ukazalo takýto obrázok.. vyzerá to, akoby to bolo naklonené na lavu zadnú stranu. Alebo tomu zle rozumiem? Dúfam, že zobrazí obrázok :