... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
jararak napísal:je mi dost divne preco chcete menit povodny system ked obsahuje takmer vsetko, popripade vsetko ide don dorobit. namiesto toho takuto cinsku hracku je divne mat.
fano031 napísal:...nalejme si čistého vína napr. CCC Professional tiež nieje bohvie čo...a vezmi si cenovku keď chceš do CCC dorobiť TV, DVD, USB/SD a lepšiu NAVI...
airbone napísal:
CCC je system vyvinuty v roku 2002-2003, myslim ze na svoju dobu to nebolo az take zle. Vtedy sa zacali predavat prenosne navigacie za 25.000sk. Navigacia CCC je naozaj presna a nikdy som s nou problem nemal. Bohuzial CCC je dost nestastne navrhnuty system a preto sa kazi a navyse je pomaly, pretoze mapy nacitava z DVD. Ale ako hovorim, ma to svoj uctihodny vek. Media boli v tej dobe tiez v autach este zriedkavostou. Urcite by som si takyto cinsky "rubish" do auta nedal. Vie to vsetko, ale nic poriadne. Proste nech to ma funkcii kolko chce, je to vsetko proste zle a este raz zle, a napokon zle. Najlepsie dat CIC alebo NBT. A kto chce mat v aute zabavne centrum s milion nepotrebnymi hlupostami, nech si to priplati. Ja sa radsej idem na jarmok povozit na labutiach...
fano031 napísal:To viem, že CCC nieje nový systém a že ho implantovali do aut až do roku 2009 je problém BMW. Takže konkrétne za koľko vieš spraviť retrofit z CCC na NBT?
airbone napísal:
Ja sa nicim podobnym nezaoberam, takze neviem to spravit za nikolko... Je vsak jasne, ze to bude stat omnoho viac ako toto cinske "zabavne centrum".