... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
tomife napísal:Pozeral som tiez na ten chip , ale rozhodol som sa o 200€ priplatiť a Profituning chip vyrába presne podľa konkrétneho automobilu . Predsa len je to srdce auta a podľa toho aj bude jazdiť , priznali sa mi aj v Profituningu že už zopár podrobných chipov za 200€ prerabali tak ja volim priplatiť a dať to do serióznych rúk .Pozná tu niekto eb-chiptuning kosice? teraz maju akciu na e70 210kw za 200e mi prihodia 20kw
dik
TT-SIMIK napísal:Daj take stručne info naco dávať pozor a čo nerobiť . Či sa v tom nájdem . Napr. Ten kickdown sa snažiť často nepoužívať ? Je to sok pre ten automat ?Moja sedma s tym istym motorom ma uz 150tis km naladenie na 370PS a jazdi stale ako ma....Autu mozes aj bez cipu ublizit ak nevies ako sa spravat k motoru a automatu....
Kriss napísal:Ak mas E70, nebud zas tak uneseny, nechcem ta strasit, ale ono to prideDnes som sa vozil a bol som opäť unesený aka skvela bezchybná jazda je s touto sériou . Nerád by som niečo na tom pokazil .
starynovy napísal:Serus jeden chlapík sem písal že aj ty robíš dobrý chip , možem sa ťa spýtať na nejaké skúsenosti alebo históriu ? Predsa len vieš sme na internete , ľudí tu nepoznám .Sak ja sa len pytam ci si sa dovzdelaval..A ano, honuje.
Kriss napísal:Pozeral som tiez na ten chip , ale rozhodol som sa o 200€ priplatiť a Profituning chip vyrába presne podľa konkrétneho automobilu . Predsa len je to srdce auta a podľa toho aj bude jazdiť , priznali sa mi aj v Profituningu že už zopár podrobných chipov za 200€ prerabali tak ja volim priplatiť a dať to do serióznych rúk .