Ledky som mal v E39 aj v súčasnosti v E65.. odchadzali ako na bežiacom páse... potom som si kúpil od crumara ledky od firmy mtec... od vtedy prešlo 2,5roka a žiaden problém.. rovnako je na tom aj kamoš ktory si ich dal taktiež do auta... pred tym vymenil 3sady za cca pol roka. Odkedy si dal mtec tak bez problémov. A taktiež intenzita a prevedenie oproti tym plastovým led markerom je uplne niekde inde... Na prvy pohlad je vidieť rozdiel v celkovej kvalite a o svietivosti ani nehovorim. Naozaj pekné biele svetlo a žiadne slabé led s nadychom do modra.
Nikto z predajcov to už ale na SK nemá v ponuke (aspoň som ich nenašiel).. Problém je v tom, že tie žiarovky stoja cca 90eur sada a ľudom sa to zdá byť drahé, keď na nete zoženú ine ledky za cca 40eur.. Preto to už nikto z predajcov neponúka.
Ľudia pozeraju len na cenu.. radšej si búdú kupovať stale dookola led markery po 40E, ktoré svietia ako kolotoč, pri štartovani preblikujú ako stroboskop a po chvílke odídu.
Vyskúšaj kúpiť tie LED od mtecu a naozaj budeš spokojny... a bude po probléme....
vyzerajú takto:
http://www.ebay.com/itm/MTEC-Ver3-0-6W- ... _940wt_871