... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
daniel.ildza napísal:už mám zaplatené a vymenené... Výmena v servise v PL za používanú prevodovku a konvertor s predchádzajúcou prehliadkou prevodovky, výmenou oleja, filtra, tesnení na prevodovke, s konfigurovaním prevodovky, s 3-mesačnou zárukou - 1300e. Poliaci vraveli, že sa do týchto áut montovali dva typy prevodoviek (píšem, ako som to počul - neviem, ako sa to spravne volá... ) Ide o prevodovky "džiem" a "zetef". (žeby GM a ZF?). Ja mám tú ZF. Auto už týždeň jazdí a dúfam, že dlho bude spokojne jazdiť. Dunivý zvuk zmizol a auto ide celkovo oveľa tichšie, ako posledných 30 000km...
daniel.ildza napísal:Ďakujem! Ich prístup sa mi zdal veľmi férový. Najprv rozobrali starú prevodovku. Tú mi repasovať neodporúčali, lebo by to bolo drahšie, ako vymeniť za jazdenú. Ložiská vraj mali vôle a ďalej si presne nepamätám.. Referencie si však ešte nedovolím dať, nakoľko jazdím ešte len týždeň. Starú prevodovku mi ponúkli, aby som si ju zobral, ale nechal som im ju tam... A cena bola dobrá aj vďaka momentálne výhodnému kurzu zlotého... (v zl to bolo 5500 aj komplet s prácou). Auto som dostal krásne vyluxované zvonku aj zvnútra a platil som až po skúšobnej jazde..
Saurus napísal:
Tak to si ešte veľmi dobre obišiel. Na SK by si za kompletný repas svojej starej prevodovky vykešoval okolo 2.000,- evri a Boh vie, s akým výsledkom. Čítal som totiž už o rôznych skúsenostiach ľudí, čo si to nechávali robiť a zďaleka nie všetky boli pozitívne.
Každopádne si Poliakov dobre pochopil. Najprv sa dávali americké prevodovky od GM, ktoré zvykli robiť problémy (ja ju síce mám, ale zatiaľ radí tip-top) a neskôr prešli na nemecké od ZF, ktoré by už mali byť spoľahlivejšie.
Tak nech Ti to chodí už bez problémov a nech si s výmenou spokojný!