... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

obchodna sekcia

duri666
Autor témy
Auto: bmw x5
Kraj: Banskobystrický

BMW X5 problem so zatvaranim kufra

Nedeľa, 25. Augusta 2013, 09:42

Zdravim vas pani a damy, prosim vas mam problem so zatvorenim zadneho kufra. Auto je bmw x5 3,0i 170kw r.v 2002 kufor sa otvara tlacitkom v kabine alebo na dialkovom funguje to ok, no pri zatvarani kufra niekedy ako keby nezatvori ostanu svietit svetla v kufri a je potrebne znovu otvorit a silnejsie ovela silnejsie kufor zabuchnut, niekedy pri otvoreni cuka ten mechanizmus ako keby dalej otvaral a niekedy sa mi stane ked zabuchnem normalne kufor znovu vyskoci ako by som ho znovu otvoril dialkovym. Mal som to vcera rozobrate a pride mi to ako keby ten hak co je v tom zatvarani bol trochu pridrety a nedoviera uplne preto sa kufor uplne nezavrie vystriekal som to vdckom a uvidime co bude dalej. Chcel by som len poradit ak to budem menit neviem co mam vlastne hladat..googlil som uz cely vecer a dnes uz vyse hodiny a nic som nenasiel..ako sa to vola ten hak aj s tym mechanizmom zatvarania? Vsetkym dakujem za rady

Užívateľov profilový obrázok
M.B.W.
Auto: X5
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW X5 problem so zatvaranim kufra

Nedeľa, 25. Augusta 2013, 12:33

Skus si pozriet toto :

http://youtu.be/teyorpDaGPY

duri666
Autor témy
Auto: bmw x5
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 25. Augusta 2013, 21:16

dakujem za radu ale ja nemam problem s tlacitkom ja tam take tlacitko ani nemam. skor mam problem s tym ze ked zavriem kufor tak sa stale tvari ako otvoreny koli tomu ze ten hak ktory sa zaklapa neni uplne zavrety, musim poriadne buchnut kufrom aby ten hak uplne zavrelo a teda sa kufor poriadne zavrel...chcel by som to vymenit ale neviem co mam vlastne kupit :)

Užívateľov profilový obrázok
Majo bmw
Auto: E39 525tds,E46 320dT
Kraj: Žilinský

Streda, 28. Augusta 2013, 22:04

skus pozriet prechodku kablov do auto...byvaju tam zlomene kable...moze to byt aj tym...
Obrázok
......................... =BMW forever=..........................
E46 320dt FL
E39 525tds
Skoda 125L-1,3fa moto

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní