... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

obchodna sekcia

Sonazi
Autor témy
Auto: BMW X5
Kraj: Prešovský

BMW X5 Pomoc

Streda, 3. Februára 2010, 20:18

Ahojte mam X5 a vybila sa mi bateria ... nejde ani centralne uzamikanie a ani otvorit kufer ... tam mam štartovacie kable ...
no problem je že aj napriek tomu že mam vybitu bateriu tak mi svieti predny ľavy svetlomet ... ale len lavý žiaden iný ... neviete mi povedat prečo? a ako to riešit?

edit: Tak auto som už nakopol no ten svetlomet by ma zaujimal tak ak niekto z vas vie nech mi napiše

antiradar666
Auto: 135i
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW X5 Pomoc

Pondelok, 15. Februára 2010, 18:42

Sonazi napísal:
Ahojte mam X5 a vybila sa mi bateria ... nejde ani centralne uzamikanie a ani otvorit kufer ... tam mam štartovacie kable ...
no problem je že aj napriek tomu že mam vybitu bateriu tak mi svieti predny ľavy svetlomet ... ale len lavý žiaden iný ... neviete mi povedat prečo? a ako to riešit?

edit: Tak auto som už nakopol no ten svetlomet by ma zaujimal tak ak niekto z vas vie nech mi napiše

tak x5 nie je vynimka krstneho s klassa urobila presne to iste asi preco ked nafetovany to skladaju :lol:

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: BMW X5 Pomoc

Pondelok, 15. Februára 2010, 23:30

Sonazi napísal:

Zrejme chybny LCM modul (jednotka ovladania svetiel). Bolo by dobre to hodit na komp. Napis aky je to rocnik, mozno to mozem napichnut aj ja.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný