... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
maros.x5 napísal:Ja Ti poviem tak ja mám 3.0 sd, 21" kolesá, vpredu 285, vzadu 325, v techničáku mám 8,2 l/100km, dá sa urobiť aj taká spotreba, ale žiadne zrýchľovanie, proste dosť nereálne v bežnej premávke, dlhodobo mám priemernú spotrebu 9,7-9,8 litrov, čiže realita niekde od 9,5-10l v pohode.
maros.x5 napísal:Neverím, že niekto na E70 jazdí za 8l, to sa iba sám klame, to sa v bežnej premávke nedá, v meste to má preto takú vysokú spotrebu, lebo je to ťažké auto, má síce dobrý motor, v mojom prípade 3.0sd, ale keď mu šľapneš, tak samozrejme "vystrelí", ale zase na úkor spotreby. Reálna spotreba okolo 10l.
tu niečo pre porovnanie:
http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/6-BMW/43-X5.html?fueltype=1&powerunit=2
pedroargent napísal:Hm tak to je zajimave ja mam 3.0 D CHIP na 280PS a jezdim spise jen mesto za 11-12 litru kdyz jsem jel dalku tak 10-11, proste jak nekdo rika ze jezdi za 8litru me pripada jako utopie a to jsem to dalku jel vesmes na tempomat rychlost 120-130.
maros.x5 napísal:Ja s čipom nemám skúsenosť, ja mám sériových 286 koní, ale teraz cez sviatky som bol pri Leviciach 350km tam 350 nazad, po diaľnici tempomat stále na 145, po cestách do 110, išiel som cez Donovaly. Kufor naložený, 4 osoby v aute + 2x yorkshirsky terier, keď som vyrážal natankoval som v Stropkove úplne doplna, keď som došiel späť, opäť som dotankoval doplna, priemerná spotreba podľa palubného počítača 9,6l, po prepočítaní podľa bločka 9,4l.
miso_525d napísal:mozno trosku off topic, ale ake mas skusenosti s tym chipom? kolko si za to dal, ako to jazdi? spotreba isla hore, alebo dole? ako sa zmenili jazdne vlastnosti oproti povodnemu stavu?