... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
mitocross napísal:Ano bola to ZF6HP na 545i. Na F25 som s prevodovkou neriesil nic. Tak s tym cerpadlom som si neuvedomil, ale rozvody by som urcite spravit dal. Aj olejove cerpadlo, ktore sa rado niekedy len tak z nicoho nic lubi zadriet..... Obzvlast ak je vozidlo "vyservisovane" v BMW s vymenami oleja po 30tkm.....airbone: Ja len pre poriadok a pre tych, co to tu budu citat po nas, ze ked tvrdis, ze si to robil na tvojom aute (F25, ci?), ze ci si uvedomujes a aj vychadzas z toho, ze on ma este predface E70, tzn. M57, trosku odolnejsia ZF6HP, VTG je tam iny typ (ATC700 tusim) nez neskor u LCI/N57/8HP a tiez nie az tak velky strasiak, cerpadlo je este CP3 ktore nie je "postihnute", rozvody mu vie za malo penazi napr. TT-SIMIK pozriet,... atd.
Samozrejme to nic nemeni na veci, ze ten naivka mohol kupit vylietany kus a snazi sa najst skratky ako vsetci jemu podobni.
mitocross napísal:Mne na E70 pri 220 000km sa xDrive “rozsypal” a mam to repasovaneVTG je tam iny typ (ATC700 tusim) nez neskor u LCI/N57/8HP a tiez nie az tak velky strasiak,