... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
andree111 napísal:Je duležité že po malých opatreniach vám x5 uz nikdy nikdo proste neukradne ... zlodej zrejme imbecil kteremu se ani nepostavi a je impotent se muze akorat sám pojebat majte pekny večerč
baworo535d napísal:Montaz TPA v tempuse (1250e) a ked aj auto nastartuje cez diag. tak vam ho po par metrov zablokuju, vypnu motor odstavia prevodoku lebo nema pri sebe vysielac... Sluzba automaticke (neustale) monitorovaniestoji 199e bez dph na rok...
andree111 napísal:Alebo je ešte jedna možnost a oproti TPA o mooc lacnejšia a učinná : http://www.autovmobilu.cz
andree111 napísal:GSM signál sa rušit dá ale myslím že GPS nejde rušit... nie som si isty mrknem na to .
miso_525d napísal:da sa aj GPS zrusit, jasne ze sa da.
baworo535d napísal:
si si isty? rusicka GPS? od koho?
TPA je satelitne monitorovanie auta podotikam NEUSTALE teda ak sa prerusi GPS signal hned by mi to mali oznamit telefonicky a potom zablokovat motor prevodovku a uzmaknut pachatela (jasne ten rozbije okno a nebude cakat v aute)
ochrana asi zatial najucinnejsia, si myslim... o tych falosnych diag zasuvkach si myslim ze uz davno vedia ked to tu aj vy viete...
baworo535d napísal::wink: ak teda existuje rusicka GPS a stoji par eur alebo si ju vedia zlodeji vyrobit doma na kolene tak ked sa prerusi signal tak ma aspon telefonicky upozornia a ja uz asize zalarmuje policiu a pod... (neparkujem auto v tuneli teda prerusenie gps signalu bude zaznamenany)
miso: mas pocit ze to nieje ucinne zabezpecenie? nebudem sa tu s nikym natahovat o tom ci to je NAJ zabezpecenie, som len poradil ze je aj nieco take... TPA
![]()
inak havarijku proti kradezi ti nepoistia ak nemas TPA ak teda auto je v hodnote nad 70tis eur...
miso_525d napísal:ale ja sa s tebou nehadam, ze TPA je zla vec, suhlsim, ze je to fajn, ale myslim si, ze proti naozaj profi zlodejovi ti nepomoze. to je cele.
voMacK napísal:
ber to tak, ze ked ti chcu auto naozaj ujebat, tak ti ho proste ujebu a nepomoze ti nic, lebo kazdy system sa da ojebabrat..snad len mat auto v garazi na pat zamkov a na zadnych sedackach dobermana, ktoremu si nedal tyzden nazrat :)