Nedeľa, 13. Februára 2011, 13:01
koki: vdaka za tvoj nazor, ale to som som sa nepytal. Mam precitane vsetky clanky z poslednej doby na nete ohadom kradezi a zabezpecenia. Urobil som si prehlad a nazor na vec. Viem ake su moznosti zabezpecovacich systemov pre jednotlive modely a ako som spomenul v prvom prispevku konkretne pre E70/71 je problemom, ze ponuka je bohuzial obmedzena (napr. ZEDER sa neda namontovat, atd.). Odtahovka, ked chcu ukradnut ukradnu,atd..... to je vsetko jasne.
Mne nie je jasna jedna vec: AKO niekto NASTARTUJE a ODIDE na mojom aute typu BMW E70/71. Takych pripadov kradeze po vlastnej osi je dost.
Ze prekona zamok, alarm a rozbije mechanicku zamku,atd, to uplne chapem, ale ako auto nastartuje? Uz to asi nie je spojenie dvoch drotikov.
Zaujima ma, ci treba ziskat len kopiu mojho kluca, alebo je treba sa v kazdom pripade pripojit na diagnosticku zasuvku (kde? pod pristrojovkou? v motore?) so svojou riadiacou jednotkou a len tak sa da nastartovat, alebo pichne svoj "pristroj" len tam, kde sa dava kluc a ide...
Z tohto by som si tiez rad urobil zaver a porovnal s niekolkymi mojimi napadmi. Napr. nebudem odstranovat diag. zasuvku (zaruku teraz neriesme), ked je to zbytocne..
Snad to na BMWklubbe niekto bude vediet. Vdaka.