Sobota, 5. Mája 2012, 17:09
dream: nalievaci otvor to ma na lavej strane prevodovky nad pomocnym kardanom pre prednu napravu , nie je to vobec v pristupnom mieste ale da sa to. je to mala skrutka na 5 ci 6 imbus. s autom som sa presiel aby sa olej zohrial vypustil som olej do nadoby , objem som zmeral a presne mnozstvo som nalial spet. toto som zopakol 3x a pred 4tou vymenou som odmontoval kryt a vymenil filter.vo vani je tiez trocha oleja takze ked plnis posledny krat nalievas o cosi viac oleja. cize 3x po 4litre a 1x6litrov (plus minus). finta je v tom ze i ked je v prevodovke asi 9litrov oleja da sa vypustit iba 4litre. preto sa to opakuje. keby si vypustil 4litre a nalial 4litre nove , tak si vlastne vymenil olej iba na 40% al 50%. jednoducho som sa drzal zasady kolko von , tolko aj dnu. s autom som sa po kazdej vymene isiel previest aby sa olej precerpal a zohrial. vanu odmasnis das nove tesnenie popripade tesniaci silikon(velmi malo) pritiahnes skrutky na 10 az 13Nm. a ako som pisal v prispevku predtym je to urcity mechanizmus(prevodovka) ktory ma vlastny filter a olej s urcitymii vlastnostami. filter sa zanasa olej casom degraduje.... takze logicky krok u mna - je vymena. nikomu to nejdem ani vnucovat ani vyvracat ci ano alebo nie. kto sa s mojim nazorom stotozni olej si asi vymeni, kto nie tak asi to nech tak.
rxe: pouzil som pumpu na plnenie a/t prevodoviek , stala ma sice nejaky peniaz ale hadam do buducna ju este vyuzijem. existuju automatizovane a manualne postupy pri oprave auta. ja som postupoval manualne takze preto take opletacky s tolkym plnenim a vypustanim. asi v bmw by to dali na automaticku plnicku a ta by to urobila podobne ale rychlejsie a pra mna dolezity udaj, o podstatne drahsie. niesom skrob ale vazim si hodnotu penazi , a ze by sa mi vrtal v aute niekto iny sa mi velmi nepaci. davam aj foto plnicky snou to islo ako lusk.
-
Prílohy
-

- bgsp.JPG (26.12 KiB) 4504 zobrazení