... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
pietroX3 napísal:Mam menšiu zahadu na x3 3,0d 150kw automat. Pred dvoma tyždnami som natankoval namiesto klasickej nafty Vpower diesel na shell/ kosice- alejova/. Od tohto momentu mi začali kolisat otacky na volnobeh. Pred 3 dnami som dotankoval 40l nafty na slofnafte a cudujsa svete prestalo to. V power netankujem casto/5x do roka/, ale este nikdy predtym mi to nespravilo. Ja som sa uz obaval, ze ma bude čakat vačšia investicia do motora. Myslite že bola nekvalitna nafta?
Preto napr. vela naftovych aut nejazdi v USA, resp. su to velke objem (napr. 6.9l PowerDiesel s vykonom tusim 140HP
ale len nalepka.AlienZV napísal:Moze byt, ze BMW je citlivejsie na naftu.Preto napr. vela naftovych aut nejazdi v USA, resp. su to velke objem (napr. 6.9l PowerDiesel s vykonom tusim 140HP
) Proste ide o kvalitu nafty, moze byt, ze ta co si tankoval, bola zriedena nejakou nekvalitnou naftou alebo to vobec nebol v-power
ale len nalepka.
pietroX3 napísal:Pozor! Podla mna je rozdiel medzi 2,0d a 3,0d. Ci nie?
AlienZV napísal:Moze byt, ze BMW je citlivejsie na naftu.Preto napr. vela naftovych aut nejazdi v USA, resp. su to velke objem (napr. 6.9l PowerDiesel s vykonom tusim 140HP
) Proste ide o kvalitu nafty, moze byt, ze ta co si tankoval, bola zriedena nejakou nekvalitnou naftou alebo to vobec nebol v-power
ale len nalepka.