alfi666 napísal:dnes bol v spravach tiez pripad

akurat typka odrbali o 200tis km.. to uz je dost huste

Pravda je taka, ze nasa biedna legislativa to nedokaze nijak postihnut, tak tu veselo predava kazdy stocene auta...
Myslim ze si sa pomylil, myslim ze ho odrbali o viac nez 250tkm. Zatial, co v krajinach ako je nemecko a holandsko je stacanie tachometrov trestny cin, u nas v bananovej republike slovensko je to evidentne celkom normalna vec, na ktoru neexistuju ziadne paky. Najhorsie na tom vsetkom je, ze tuto politiku hraju aj najvacsie autobazare.... a o bez ostychu.... Jednou castou sa o to prisluzili i sami zakaznici autobazarov - skuste nejakemu sedlakovi predat bmw s 250tkm - nemozne.... ale ked stocite tachac na 100tkm, tak ho kupi behom sekundy. Nas trh je skazeny a sme zrejme odkazani kupovat ten najvacsi brajgel a humus, co sa tu dovaza z EU..... Je mi to luto...Najviac ma dojala vec ked som bol kuknut v UTRECHTE na autoburze, ako sa tam skoro rano o siestej vyrojili autobusy slovakov, rumunov a bulharov.... a bili sa tam o kusy srotov.... Odtial by som nekupil ani nahradnu gumu na auto... Vsetok srot z holandska, co by tu ani cigan uz nekupil, sa zhromazdi na mieste, kde rumuni, bulhari a slovaci skupuju za radom........ H.N.U.S.
Aby som doplnil v ramci reality, to ze nemame zakony na podvodnikov, ktori okradaju ludi o prachy, hlavne je, ze mame kontrolu originality, a to aj pre auto, co si kupite fungel nove priamo od dealera v zahranici (tak ked s nim pridete na slovensko, tak ho musite dat skontrolovat sedlakom, ci nahodou nie je kradnute...>)))))))) Je mi strasne smiesno z toho zbytku komunizmu, co sa tu dostal v podobe vlady robka ficka.....
A ked sa tu uz tolko stazujem, tak by som este podotkol jednu vec, co mna osobne velmi trapi v tejto nasej komunistickej krajine....
To ze vam dedo preda svoju skodu 100mb v dezolatnom stave, a ze to auto neni schopne prevadzky na komunikaciach, to je u nasej komunistickej vlady vsetko OK.
Ale ak by ste nahodu chceli kupit auto zo zahranicia z roku 1994, ktore je vyvojovo asi 555 rokov pred spominanou skodou, tak bohuzial to nejde, nakolko "toto auto nesplna podmienky pre prevadzku na nasich slovenskych "cestach"
Normy o emisiach hovoria svoje....T o je diskriminacia a obmedzovanie volneho pohybu tovaru v ramci EU, cudujem sa len, ze EU este nam slovakom neklepla za to po prstoch.....
VIVAT KOMUNIZMUS!!!!!!!!!!!!!! HEUREKA!!!!!!!!!!!
MILUJEM SLOVENSKU KOMUNISTICKU KRAJINU!!!!
Mafianom a ojebavacom dajme vsetko a my poctivci, podme si honit pera!
NIC V ZLOM CHLAPI, ALE TOTO JE UZ MOC!!!!!
zijeme v state ktory prestava byt pravnym!!! (ak aj dakedy bol)