... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Piatok, 19. Septembra 2008, 06:55

ja to tusim ohlasim do noveho casu, na titulke je kontakt na nich... no a co, nech slovaci vedia co sa tu robi...

Max
Kraj: Nitriansky

Piatok, 19. Septembra 2008, 07:31

coWon napísal:
ja to tusim ohlasim do noveho casu, na titulke je kontakt na nich... no a co, nech slovaci vedia co sa tu robi...

uz sa tak stalo!

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 19. Septembra 2008, 08:24

potom dajte vediet ked sa to niekde objavy, rad si precitam clanok :wink:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

barabas
Kraj: Žilinský

Piatok, 19. Septembra 2008, 09:39

co nechapes, sak cuval domov no co:)

alfi666

Piatok, 19. Septembra 2008, 18:41

dnes bol v spravach tiez pripad ;) akurat typka odrbali o 200tis km.. to uz je dost huste ;)
Pravda je taka, ze nasa biedna legislativa to nedokaze nijak postihnut, tak tu veselo predava kazdy stocene auta...
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Sobota, 20. Septembra 2008, 02:07

alfi666 napísal:
dnes bol v spravach tiez pripad ;) akurat typka odrbali o 200tis km.. to uz je dost huste ;)
Pravda je taka, ze nasa biedna legislativa to nedokaze nijak postihnut, tak tu veselo predava kazdy stocene auta...

Myslim ze si sa pomylil, myslim ze ho odrbali o viac nez 250tkm. Zatial, co v krajinach ako je nemecko a holandsko je stacanie tachometrov trestny cin, u nas v bananovej republike slovensko je to evidentne celkom normalna vec, na ktoru neexistuju ziadne paky. Najhorsie na tom vsetkom je, ze tuto politiku hraju aj najvacsie autobazare.... a o bez ostychu.... Jednou castou sa o to prisluzili i sami zakaznici autobazarov - skuste nejakemu sedlakovi predat bmw s 250tkm - nemozne.... ale ked stocite tachac na 100tkm, tak ho kupi behom sekundy. Nas trh je skazeny a sme zrejme odkazani kupovat ten najvacsi brajgel a humus, co sa tu dovaza z EU..... Je mi to luto...Najviac ma dojala vec ked som bol kuknut v UTRECHTE na autoburze, ako sa tam skoro rano o siestej vyrojili autobusy slovakov, rumunov a bulharov.... a bili sa tam o kusy srotov.... Odtial by som nekupil ani nahradnu gumu na auto... Vsetok srot z holandska, co by tu ani cigan uz nekupil, sa zhromazdi na mieste, kde rumuni, bulhari a slovaci skupuju za radom........ H.N.U.S.
Aby som doplnil v ramci reality, to ze nemame zakony na podvodnikov, ktori okradaju ludi o prachy, hlavne je, ze mame kontrolu originality, a to aj pre auto, co si kupite fungel nove priamo od dealera v zahranici (tak ked s nim pridete na slovensko, tak ho musite dat skontrolovat sedlakom, ci nahodou nie je kradnute...>)))))))) Je mi strasne smiesno z toho zbytku komunizmu, co sa tu dostal v podobe vlady robka ficka.....
A ked sa tu uz tolko stazujem, tak by som este podotkol jednu vec, co mna osobne velmi trapi v tejto nasej komunistickej krajine....
To ze vam dedo preda svoju skodu 100mb v dezolatnom stave, a ze to auto neni schopne prevadzky na komunikaciach, to je u nasej komunistickej vlady vsetko OK.
Ale ak by ste nahodu chceli kupit auto zo zahranicia z roku 1994, ktore je vyvojovo asi 555 rokov pred spominanou skodou, tak bohuzial to nejde, nakolko "toto auto nesplna podmienky pre prevadzku na nasich slovenskych "cestach"
Normy o emisiach hovoria svoje....T o je diskriminacia a obmedzovanie volneho pohybu tovaru v ramci EU, cudujem sa len, ze EU este nam slovakom neklepla za to po prstoch.....
VIVAT KOMUNIZMUS!!!!!!!!!!!!!! HEUREKA!!!!!!!!!!!
MILUJEM SLOVENSKU KOMUNISTICKU KRAJINU!!!!
Mafianom a ojebavacom dajme vsetko a my poctivci, podme si honit pera!
NIC V ZLOM CHLAPI, ALE TOTO JE UZ MOC!!!!!
zijeme v state ktory prestava byt pravnym!!! (ak aj dakedy bol)

Spionator
Auto: E60 530i xdrive 2009
Kraj: Bratislavský

Sobota, 20. Septembra 2008, 09:03

AIRBONE na hrad!!!!
8)

tomasmad

Sobota, 20. Septembra 2008, 09:44

ja to nechapem...
ved ked mas original km tak ti ludia nariekaju ze juuuj to je vela.
a ked im das ake chcu tak si zas klamar a ojebavak :lol: 8)
tak ako teraz?
BMW 318iS coupe e36 fialova metlicka EX
Gilera FX125 Runner
Obrázok
Obrázok

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Sobota, 20. Septembra 2008, 11:25

Spionator napísal:
AIRBONE na hrad!!!!
8)

Zakazdym ked napisem nejaku mudru vec, tak sa tu zjavi SPIONATOR :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 218 neregistrovaných