MUDr. je asi na liekoch kolesa za 2500,-€ mozno v DE, tu na SK by za ne nikto okrem Rytmusa a Ega za ne take prachy nedal LPG v takom aute tiez povazujem za minus...kedze to uz je skor auto pre zberatela. Clovek ktory chce e38 na zodratie - teda oceni LPG hlada e38 tak okolo 2000,-€
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
kratka sedma s V8 nebude pre zberateľa, to skôr 750iL . . . inak som si vravel že celkom v pohode, až som uvidel že cena bez kolies takže za 6,5litrov priemerná 15ročná sedma postavená na tehlách
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
keby mi to auto malo stat v zbierke, kludne nech stoji a s 2,8i hlavne nech je v dobrom stave na pretekanie to aj tak nikdy nebolo, ani nebude
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
premňa zamňa si zbieraj fabie htp je to tvoja vec, ozajstný zberateľ áut vyhľadáva buď raritné kúsky alebo top motorizácie
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Petko a vies co stoja take kolesa? Nie? Nevadi. Ten pan MuDr. je dost zbehly clovek vo veciach co a ako, aut mal rozhodne viac ako ty, na niektorych sice prerobil ale to preto lebo si ho vzdy robil pre seba a nie raz stala uprava tolko co tvoj vozovy park....