Druha vec je otazka financii Viete si predstavit kolko stoja diely na Jaguar? Na tak stary Jaguar? Viete si predstavit ich dostupnost v nasich koncinach? To auto je kopa trapenia...
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
V anglicku za celkom fajn ceny, ani predrazene ale zas nech clovek neocakava 5korunove diely. Kamos to riesil parkrat. Inac mne sa clekom lubi aj ta Rka co tam maju :) aj tie hranate svetla by som odpustil
keď som zháňal ďalšie auto V8 (bola tu aj téma) tak pred viac ako rokom som bol to auto pozrieť. Za tú cenu nestálo v tedy a asi sa toho veľa nezmenilo. Viezol som sa na tom a na každej jame čochli kolesá o blatníky konkrétne na týchto kolesách. Pokiaľ sa nemenil podvozok robí to dodnes.
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´
fakt naložená sedma čo sa výbavy týka, ale chcelo by to normálne kolesá a vyhodiť tie enželajzy zo svetiel, potom možno tých 7litrov
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now) Ex - BMW E30 325 Coupe Ex - BMW E36 316 Compact Ex - BMW M3 E36 3,2 Ex - BMW M5 E39 Ex - BMW M3 E46 Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín