... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
birki napísal:bmino na tych fotkach ma moje auto velmi bujnu maskaciu asnehu ale spoznal som ho !!!!
chembos napísal:jo na tento zraz bude fajn mat nejaky svor, ci zvarosvor, samozvor, zrazusvor a takja berem subaru hehe
teda aj subaru...
VK-Tomáš napísal:On nepovedal že to bude zraz bmwklub-u?
Bude to zraz nadšencov a prívržencov značky BMW, ale to že je povinné prísť na BMW nikde nepíše.
Ja si osobne myslím, že môže dojsť aj na trabante ak je naklonený k zn. BMW.
xtreme napísal:kaslite na to.. neviem sice co bolo na carate, ale chembos je clen bmwklubu, a aj keby prisiel na fabii, verim tomu ze ostatni clenovia budu natolko tolerantni ze im to vadit nebude.. nejde o auto, ale o clena bmwklubu..
aspon mne to isto vadit nebude, prave naopak, nie som taky zakomplexovany ze uznavam len bmw a ostatne auta su sroty.. rad si pozriem aj subaru a porovname s bmw..
Miro528 napísal:Nevies co bolo tak naco pisesmne to bude jedno aj dalsim sto ludom al stojednemu nie
Miro528 napísal:Nevies co bolo tak naco pisesmne to bude jedno aj dalsim sto ludom al stojednemu nie
xtreme napísal:pisem lebo nechcem aby sa to tu zase rozhadalo.. tych 100 ludi je tam na to aby toho jedneho skrotilo..
BMino napísal:len az to subaru nas nemusi este vytahovat
chembos napísal:ne ze skrotilo, prikoveme ho do fabie na pevno a nech si uziva!!![]()
nebojte sa, sicko dobre dopadne
a ako bolo spomenute, ako som spominal, BMW nieje podmienkaale nerobme stoho zas skoda zraz