Napadlo ma, ze by mohla byt tema, kde si klubaci budu moct pomoct zapozicanim nejakeho naradia. Videl som tu viac tem kde niekto potreboval momentovy kluc, niekto orech istej velkosti ci niekto zapoziciava merac laku atd. Tu by to mohlo byt vsetko pokope.
Ked niekto chce nieco takto ponuknut nech napise CO, KDE a pripadne ZAKOLKO a ja to budem indexovat v prvom prispevku...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jkk - Wagner W560 vzduchova pistol -
Bratislavajararak Bratislava/Kosice 32mm kluc + zasekavaci tool na vodnupumpu, funguje ucinne na m50/2/4 a m62, samozrejme da sa dat dole aj z m57 vicsospojka s trochou cviku (40e)*
36mm orech - vhodny na olejovi filter, oskusane na m52/4 m62 a m57 (15e)*
8l lavor s lievikom na kvapaliny - napriklad na vypustenie oleja, plytky, zmesti sa pod auto pokial nieje extremne znizene (12e)*
2x stojka, taka ta lidlacka, napr koli bezpecnosti pri praci pod autom (10e)*
*v zatvorke je vratna zalohova platba pre mne neznamych ludi, ak sa naradie vrati ciste a neposkodene staci dakujem
fox1k sťahovacie a lisovacie prípravky na uloženie diferenciálu (e46, e83), lokalita
Žilina a okolie ale problém nie je ani pošta. cena 15€