... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

gtit napísal:No podarilo sa mi zapisat dnes na DI. Stacil mi iba taky papier kde bolo napisane, ze mozu ist dane kolesa na moje auto a peciatka z BMW z KE. Dali mi to zadara.
levi_strauss napísal:
V Kosickom Regnume ti dali zadarmo potvrdenie? Pride mi to zvlastne, kedze som rovnaku aktivitu uz absolvoval a stala circa 67 euro.
Pežot napísal:18" mkove som daval zapisovat.
19" este musim premysliet

ked som sa dostal k cakaciemu listku tak som sa chcel dozvedet od policajta ake tlacivo mam vypisat a on ze to musite ist na obvodny urad ja ze co sak uz od 1.1.2014 to neplati a pan policajt aha tak ja neviem
 ked som sa dostal k cakaciemu listku tak som sa chcel dozvedet od policajta ake tlacivo mam vypisat a on ze to musite ist na obvodny urad ja ze co sak uz od 1.1.2014 to neplati a pan policajt aha tak ja neviem  jeho kolega mi uz poradil ze tento papier ale boli tam dve ziadosti tak som vypisal obe lebo som bol s toho uz kkt
 jeho kolega mi uz poradil ze tento papier ale boli tam dve ziadosti tak som vypisal obe lebo som bol s toho uz kkt  pridem k okienku a ze tu musite vypisat aj vsetky rozmery ktore chcete boli to 4 riadky no ja som mal tych rozmerov na papieri asi 10 riadkov tak som to tam napchal a znovu som isiel cakat jak kkt
 pridem k okienku a ze tu musite vypisat aj vsetky rozmery ktore chcete boli to 4 riadky no ja som mal tych rozmerov na papieri asi 10 riadkov tak som to tam napchal a znovu som isiel cakat jak kkt  potom to uz slo ale jednali tam somnou ako keby som chcel prihlasit kradnute auto alebo co
 potom to uz slo ale jednali tam somnou ako keby som chcel prihlasit kradnute auto alebo co  Ak to chce niekto riesit treba mat riadnu trpezlivost pridavam aj foto mojho snazenia :) cele to trvalo asi tyzden od poslatia ziadosti do bmw az k zapisu do tp
 Ak to chce niekto riesit treba mat riadnu trpezlivost pridavam aj foto mojho snazenia :) cele to trvalo asi tyzden od poslatia ziadosti do bmw az k zapisu do tpEasa napísal:A celkovo ťa to cenovo kolko vyšlo?