... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
maiki
Autor témy
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

zakon o celnom skle // alebo aha co som videl

Pondelok, 30. Novembra 2009, 13:44

prosim hodte mi sem niekto ako je presne ten zakon, lebo som z toho jelen a neviem to najst.
v nedelu vecer ma u nas vo vrakuni stopli fizly ze preco mam na spetaku kocky... chvilu som sa snimi bavil, a ked povedal ze 60€ pokuta tak som to zvesil a siel som prec, druhy den rano... kuk fotka
Obrázok
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

patres
Auto: qupé

Re: zakon o celnom skle // alebo aha co som videl

Pondelok, 30. Novembra 2009, 14:00

Netykalo sa to iba GPS?
dpc keby ma jebali za stromcek , tak im ho hodim do auta ze nech si ho nechaju , bo im to tam smrdi , co vzadu nosia opite socky dpc tam

ice.blade

Pondelok, 30. Novembra 2009, 14:17

vsetko co mas vo vyhlade cez celne sklo je podla zakona nelegalne... aj moje srdiecko od frajerky zavesene hore na pravom cloniktu... za vsetko mozne ma chceli pucovat aj za LED AE v noci ze strasne s tym svietim... tak som ich odkazal na vyrobcu ze nech sa stazuju jemu a nie mne ja som si tie svetla len nainstaluval do auta O:) sranda s tymi dr.greenmi...

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Pondelok, 30. Novembra 2009, 14:18

vidis ja tam mam antiradar a to im vobec nevadi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

patres
Auto: qupé

Pondelok, 30. Novembra 2009, 14:40

Peppo napísal:
vidis ja tam mam antiradar a to im vobec nevadi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

ice.blade napísal:
vsetko co mas vo vyhlade cez celne sklo je podla zakona nelegalne... aj moje srdiecko od frajerky zavesene hore na pravom cloniktu... za vsetko mozne ma chceli pucovat aj za LED AE v noci ze strasne s tym svietim... tak som ich odkazal na vyrobcu ze nech sa stazuju jemu a nie mne ja som si tie svetla len nainstaluval do auta O:) sranda s tymi dr.greenmi...

BTW: ja som im tiez nakladal picoviny na modre AE ze no Sorry take som kupil svetla, ale ze da sa to vypnut , tak som im spravil radost :mrgreen:

maiki
Autor témy
Auto: 02" E46 320d

Pondelok, 30. Novembra 2009, 14:45

ja som za modre parkovacky povedal, ze mi jebla biela, ine som nemal, tak som dal modre, nech su tam aspon nejake :D a este som sa pytal, preco nemozu byt modre, a on mi zajebal ze lebo to oslnuje vodicov oproti.. a to bolo na dialnici pri kontrole nalepky. nakoniec som to tam pred nim vymenil, za tu jednu funkcnu bielu a ze si na pumpe kupim :mrgreen:
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Pežot

Pondelok, 30. Novembra 2009, 18:55

maiki napísal:
a este som sa pytal, preco nemozu byt modre, a on mi zajebal ze lebo to oslnuje vodicov oproti..

Zájeb storočia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja som tiež už dal do piče všetko zo zrkadiel, konečne, lebo mne to tam prekážalo ale ostatným nie, no konečne vidím :lol: :lol: :lol:

Stačilo spomenúť doma a bolo.
Chvíľu som jazdil bez vnútorného spätného a keď som ho tam dal, mal som pocit, že kurva nič nevidím :mrgreen:

barabas
Kraj: Žilinský

Utorok, 1. Decembra 2009, 07:41

Peppo napísal:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 238 neregistrovaných