... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
diLucca napísal:baworak ma odkedy idealne rozlozenie vahy??
Som myslel, ze iba Porsche a Alfy..
Tubular napísal:A to uz dost dlhu dobu neviem pochopit.![]()
GOOSE napísal:Vsetky ferrari, porsche a vsetky specialne miliardu drahe auta maju motor na zadnej naprave. Vedia preco.
mosqo napísal:Je to jednoduche lebo takmer vsetci ostavaju verny znacke a presedlavaju zo 120 do fabie a z felicie do oktavky sa potom nemozme divit ze su nadseny ze jaky super car zrazu maju viem z vlastnej skusenosti pocuvam to kazdy den v praci a ked budu stale presedlavat do novsieho a novsieho modelu nikdy to neskonci na takych najviac zarabaju tieto automobilky a podla mna sa sami majitelia na tych ludoch ujebavaju a jazdia si v bmw mercedesoch atd...
mosqo napísal:Je to jednoduche lebo takmer vsetci ostavaju verny znacke a presedlavaju zo 120 do fabie a z felicie do oktavky sa potom nemozme divit ze su nadseny ze jaky super car zrazu maju viem z vlastnej skusenosti pocuvam to kazdy den v praci a ked budu stale presedlavat do novsieho a novsieho modelu nikdy to neskonci na takych najviac zarabaju tieto automobilky a podla mna sa sami majitelia na tych ludoch ujebavaju a jazdia si v bmw mercedesoch atd...
Jannci napísal:oni myslia na toto: nove, nema sa co pokazit. Mal som skodovecku, som ju musel gitovat, cistit karburator, v zime aj roztlacat a to nehovorim, ze nemala vyhrievane sklo. A takyto ludia si povedia: Sak zoberem nove na lizinig, a len sa vozim, jedine prezujem kolesa a servisne prehliadky (ktore ako inak musia byt v autorizovanych servisoch za nehorazne prachy) Ale, ako hovorim ja, radsi starsiu vyssiu triedu ako novu nizku triedu. Ako moje BMW. to sa neda porovnat s novou fabiou. To, co mam ja vo vybave, to horko tazko splasis aj pre kotaviu.
A to este nehovorim o tom rozdiely, ked niekam prides na fobii a na starom BMW.