... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
DrakulaVladimir
Auto: 7er
Kraj: Bratislavský

Re: Zabezpecenie X5-ky

Štvrtok, 28. Marca 2013, 15:33

Tak tak,ak mas el.nastavitelny volant tak ZEDER STOP :)) dokonca aj niejktore e39 s tymto volantom su mino hry !!
Jeden Cavo co poznam mi vravi ze on ma zeder na 535d (bezklucove statovanie) ale myslim ze ojebava a ma iba nalepy :P
735i
525iA ex
320d ex

Obrázok

Asvo41
Auto: BMW 520d E60 lci
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 28. Marca 2013, 15:40

tak tak zeder sa neda dať do auta ktore ma el.nastavenie volantu a ktore sa štartuju bezklučovo
bol som sa na to pytať tu - http://zeder-zilina.sk/ minuly rok to tak bolo pochybujem že sa niečo zmenilo ale nalepky ti tam predaju v pohode ak chceš :D
Obrázok

PRÍBEH - Moja e60

dobso78
Autor témy
Auto: BMW X5 3,0d
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 28. Marca 2013, 21:01

Nič sa nezmenilo ani tento rok :cry: asi by mali v zedery popracovat na niečom :arrow: novšom

tomas20
Auto: f31 320xd
Kraj: Bratislavský

Re: pomoc

Piatok, 29. Marca 2013, 07:56

Pietro_SK napísal:
co je pravdy na tom, ze zeder do novych modelov (Fxx) dat nejde? Pytal som sa na to priamo v BMW pri kupe F20 a povedali mi, ze to tam nedavaju (nechce sa mi hladat, ze kvoli comu).

Inak najlepsie je asi mat kombinaciu premiestnenia OBD zasuvky a dobreho poistenia (idealne na 100% hodnoty). Ako pisali chalani vyssie - ak ti auto ukradnut chcu, tak ti ho ukradnu, mozes ho mat kdekolvek...

je to koli tomu, ako tu pisali, ze pri nehode ta to moze dolamat..

mozno budem za debila, ale ak by som mal zeder urcite by sa mi stalo, ze by som ho nezamkol raz (napr v tescu na nakupe) lebo by som bol lenivy a uz by bolo po aute

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 239 neregistrovaných