... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Re: www.bmwclinic.cz

Pondelok, 11. Februára 2013, 13:19

Le Gend napísal:
Ked clovek predava auto, vylesti ho, vypucuje motor, vymeni potahy na sedadlach a vycisti interier. Dalo by sa to brat ako pokus o podvod, lebo auto davam do zachovalejsej podoby, nez je v skutocnosti. Podla zovnajsku auta sa budem tvarit, ze aj motor a podvozok je v idealnom stave, hoci auto zerie olej, v zime nestartuje a na nerovnostiach strasne klepe (na predvadzaciu jazdu ho zoberiem tam, kde nie su nerovnosti) ..
To, ze niekto upravi aj tachometer, lebo pre mnohych kupujucich je jeho hodnota dolezita, je uz len ceresnicka.

cize podla teba by som nemal vymenit cap ktory jemne klepe? podla teba by som nemal vymenit opotrebovane diely?lnecham rozjebany cap a budem ho pocuvat este rok kym auto nebudem predavat a poviem novemu zaujemcovy ze som to nechal naschval aby vedel v akom je skutocnom stave???

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Pondelok, 11. Februára 2013, 13:45

Pisal som nieco ine. Jasne, ze ked sa ti nieco pokazi, tak to treba opravit.
Ale ak vylestis iba to, co si kupujuci vsima, aby si mu zalepil oci, tak je to podvod.

Ak by sa zakonom zakazali upravy tachometrov a vsetky auta v inzeratoch by mali 200-400 tisic, ludia by konecne zacali brat do uvahy samotny stav auta - vsimali by si opotrebovanie volantu, pedalov, sedaciek, karoserie, motora atd. Zistili by, ze niektore auta su po najazdeni 300 tisic km rovnako zachovale, ako ine pri 150 tisic a dali by zanho aj rovnako vela penazi.

Ak by vsak predavajuci pred predajom vylestil auto zvnutra aj zvonku, spravil by len tie opravy, ktore sa daju pri predaji zistit a tvaril by sa, ze s autom len kludne jazdil po europskych dialniciach, vlastne by sa dopustil rovnakeho podvodu, ako sa dopustaju dnes ti, co stacaju kilometre.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 11. Februára 2013, 13:55

takze podla teba auto ocistit je rovnaky ojeb, ako stocit km hej?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 203 neregistrovaných